LEGO Dinosaurierymning med Stygimoloch 76939

Actionfylld dinosaurieleksak fr sm barn

lego 76939 dinosaurierymning med stygimoloch
 • 129 Delar
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76939 SKU

Barn kan lära sig att bygga och iscensätta spännande berättelser med leksetet Dinosaurierymning med Stygimoloch (76939). Inspirerat av den animerade serien Jurassic World Camp Cretaceous, med Stygimoloch och Ankylosaurusungen Bumby, ett terrängfordon med avtagbar dinosauriebur och en detaljerad trädkoja med en rutschkana till Bumpy. Setet innehåller även 3 minifigurer och många tillbehör som inspirerar till …

Läs mer...

Priser LEGO Dinosaurierymning med Stygimoloch 76939

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Proshop.se Proshop.se 457 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 644 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Jurassic World

Beskrivning LEGO Dinosaurierymning med Stygimoloch 76939

Barn kan lära sig att bygga och iscensätta spännande berättelser med leksetet Dinosaurierymning med Stygimoloch (76939). Inspirerat av den animerade serien Jurassic World Camp Cretaceous, med Stygimoloch och Ankylosaurusungen Bumby, ett terrängfordon med avtagbar dinosauriebur och en detaljerad trädkoja med en rutschkana till Bumpy. Setet innehåller även 3 minifigurer och många tillbehör som inspirerar till timmar av lek.

Lätt att bygga
Enkla instruktioner ingår – perfekt för barn som precis börjat lära sig läsa. Digitala Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera för extra skoj.

För byggare från 4 år.
Byggbara LEGO 4+ set låter ditt barn upptäcka en värld full av vardagshjältar och favoritkaraktärer från film och tv. De innehåller modeller med startklossbaser så att nybörjare kan bygga fordon, byggnader och mer på egen hand (eller med hjälp från ett äldre syskon eller en vuxen) för att snabbt komma igång med leken.

 • Ge barn en spännande första upplevelse av LEGO Jurassic World med leksetet Dinosaurierymning med Stygimoloch (76939), med dinosaurier, ett terrängfordon och en trädkoja.
 • Detta Jurassic World Camp Cretaceous-set innehåller 3 minifigurer: Ben, Brooklynn och Claire Dearing, plus en Stygimoloch och Ankylosaurusungen Bumpy för rolig rolleksaction.
 • Den byggbara trädkojan/utkiksposten har säng, handfat, toalett, stege och en rutschkana till dinosaurieungen Bumpy, och det lättbyggda terrängfordonet har en avtagbar bur till Stygimoloch.
 • Fullspäckat med roliga tillbehör, som en bedövningspistol, morot, spade och dinosauriebajs. Detta startset med 129 delar är en cool födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 4 år.
 • Trädkojan är 11 cm hög, 16 cm bred och 10 cm djup. Tillsammans med andra byggen, minifigurer och dinosaurier är den perfekt för lekfulla äventyr.
 • Ett perfekt startset för små barn som håller på att lära sig läsa. De kan bygga på egen hand med de enkla, illustrerade instruktionerna som ingår eller med hjälp av ett äldre syskon eller en vuxen.
 • Kolla in Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som gör det extra roligt för barn att bygga modellerna.
 • Byggbara LEGO Jurassic World 4+ lekset ger barn en rolig introduktion till dinosaurieleksaker och hjälper dem att bygga och utveckla sin fantasi genom lek.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de är säkra att sätta ihop varje gång.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Dinosaurierymning med Stygimoloch
SKU
76939
EAN
5702017079721
Delar
129
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.