LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R 76905

2 banbrytande Ford-fordon i 1 grymt lekset

lego 76905 ford gt heritage edition and bronco r
 • 660 Delar
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76905 SKU

Barn och bilentusiaster kommer att älska byggsetet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition and Bronco R (76905). Dessa fantastiska modellkopior är fullspäckade med realistiska detaljer som erbjuder en givande byggupplevelse, är snygga att visa upp och grymma för episk racingaction i terräng eller på bana! Inspirerande detaljer!. Fordonen i detta lekset har breda chassin som …

Läs mer...

Priser LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R 76905

Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Speed Champions

Beskrivning LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R 76905

Barn och bilentusiaster kommer att älska byggsetet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition and Bronco R (76905). Dessa fantastiska modellkopior är fullspäckade med realistiska detaljer som erbjuder en givande byggupplevelse, är snygga att visa upp och grymma för episk racingaction i terräng eller på bana!

Inspirerande detaljer!
Fordonen i detta lekset har breda chassin som ger plats för en cockpit med 2 säten och ännu fler autentiska detaljer. Och med 2 förarminifigurer i Ford-racingdräkter och hjälmar väntar massor av adrenalinfylld dramatik!

Skalenliga kopior för en LEGO upplevelse i stor skala
LEGO Speed Champions seten erbjuder minikopior av världens mest berömda och snabbaste bilar. Barn och bilentusiaster kan samla på, bygga och visa upp sina favoritfordon eller utmana vänner på spännande racingtävlingar mot andra modeller från Speed Champions sortimentet.

 • Det mycket imponerande byggsetet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition and Bronco R (76905) är perfekt för alla som gillar fantastiska bilar och spännande racingaction.
 • Vad finns i lådan? Allt du behöver för att skapa dina egna modellkopior av Ford GT Heritage Edition och Bronco R, plus 2 Ford-förarminifigurer med racingdräkter och hjälmar.
 • Barn och bilentusiaster kan samla, bygga och utforska 2 världsberömda fordon från Ford, innan de iscensätter episka tävlingar med dessa och andra fordon från Speed Champions sortimentet.
 • Detta LEGO Speed Champions lekset med 660 delar är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 8 år och alla som gillar högpresterande bilar.
 • Ford GT Heritage Edition är 4 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. Ford Bronco R är 7 cm hög, 19 cm lång och 8 cm bred.
 • Inga batterier behövs för dessa grymma leksaksbilar – de drivs av barns fantasi!
 • Funderar du på att ge detta Ford-lekset till en LEGO nybörjare? Inga problem! Det innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner för båda modellerna.
 • LEGO Speed Champions seten ger barn och bilfantaster möjlighet att utforska några av världens mest spännande bilar, med autentiska modellkopior som är perfekta för racinglekar och uppvisning.
 • Alla LEGO Speed Champions delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Speed Champions delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R
SKU
76905
UPC
673419345194
Delar
660
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.