LEGO Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette 76903

Gr dig redo fr racingaction med 2 legendariska Chevrolet-bilar

lego 76903 chevrolet corvette c8 r race car and 1968 chevrolet corvette
 • 512 Delar
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76903 SKU

Setet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette (76903) är perfekt som present till alla som gillar högpresterande bilar. Barn och bilfantaster kan samla på och utforska 2 banbrytande Corvette-bilar från olika tidsperioder. Dessa episka bilar är fullspäckade med realistiska detaljer, roliga att bygga och perfekta för uppvisning och racinglekar! Precis …

Läs mer...

Priser LEGO Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette 76903

Proshop.se Proshop.se -24% 381 kr Se
Lego.com LEGO.com 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Speed Champions

Beskrivning LEGO Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette 76903

Setet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette (76903) är perfekt som present till alla som gillar högpresterande bilar. Barn och bilfantaster kan samla på och utforska 2 banbrytande Corvette-bilar från olika tidsperioder. Dessa episka bilar är fullspäckade med realistiska detaljer, roliga att bygga och perfekta för uppvisning och racinglekar!

Precis som i verkligheten
Fordonen i detta Speed Champions lekset har breda chassin, som ger plats åt cockpitar med 2 säten och ännu fler autentiska detaljer. Och med 2 Chevrolet-förarminifigurer rustade och redo för tävling är allt klart för legendarisk racingaction.

De bästa racerbilsseten!
LEGO Speed Champions seten erbjuder autentiska kopior av världens mest innovativa och välkända bilar. Samlarmodellerna är perfekta för uppvisning och spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet.

 • Leksetet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette (76903) är perfekt för barn och alla med passion för högpresterande bilar och dramatik på racerbanan.
 • Vad finns i lådan? Allt du behöver för att bygga en cool kopia av 2020 Chevrolet Corvette C8.R Race Car och 1969 Chevrolet Corvette, plus 2 förarminifigurer med racingdräkter, hjälmar och en skiftnyckel.
 • Barn och bilentusiaster kan utforska hur 2 verkliga Corvette-bilar tillverkas medan de bygger, för att sedan visa upp modellerna eller iscensätta episka Speed Champions tävlingar.
 • Detta LEGO Speed Champions lekset med 512 delar är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 8 år och för alla som gillar högpresterande bilar.
 • Båda samlarfordonen är den perfekta storleken att leka med hemma eller på språng. Corvette C8.R är 16 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier behövs för detta lekset – det drivs av barns fantasi, så några depåstopp behövs aldrig!
 • Innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner för båda modellerna, så att barn och vuxna kan njuta av den grymma byggupplevelsen.
 • LEGO Speed Champions seten ger barn och bilfantaster möjlighet att utforska några av världens mest spännande bilar, med autentiska modellkopior som är perfekta för racinglekar och uppvisning.
 • LEGO klossar har uppfyllt de strängaste branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO Speed Champions byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1969 Chevrolet Corvette
SKU
76903
UPC
673419338912
Delar
512
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.