LEGO McLaren Elva 76902

Kopia av racerbilen McLaren Elva fr lek och uppvisning

lego 76902 mclaren elva
 • 263 Delar
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76902 SKU

Byggsetet LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) ger barn och bilentusiaster möjlighet att samla på, bygga och utforska en av världens mest exklusiva racerbilar. Denna detaljerade kopia är snygg från alla vinklar och erbjuder en engagerande byggupplevelse. Modellen är perfekt för uppvisning och grym för superaerodynamisk racingaction! Precis som i verkligheten. Denna samlarbil har ett brett …

Läs mer...

Priser LEGO McLaren Elva 76902

Lego.com LEGO.com 259 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Speed Champions

Beskrivning LEGO McLaren Elva 76902

Byggsetet LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) ger barn och bilentusiaster möjlighet att samla på, bygga och utforska en av världens mest exklusiva racerbilar. Denna detaljerade kopia är snygg från alla vinklar och erbjuder en engagerande byggupplevelse. Modellen är perfekt för uppvisning och grym för superaerodynamisk racingaction!

Precis som i verkligheten
Denna samlarbil har ett brett chassi, som ger plats för en öppen cockpit med 2 säten och massor av autentiska detaljer. Och med en minifigur i form av en McLaren-förare, komplett med racingdräkt, racinghjälm och skiftnyckel, finns det gott om inspiration för fantasifulla lekar.

Hylla fart och innovation
LEGO Speed Champions byggseten erbjuder miniversioner av världens ledande och mest kända bilar. Dessa fordon är perfekta för uppvisning och för spännande racingaction mot andra leksaksfordon från Speed Champions sortimentet.

 • Ett spektakulärt lekset med en vackert detaljerad kopia av den ultraexklusiva McLaren Elva. Perfekt för barn och alla med passion för högpresterande bilar.
 • Vad finns i lådan? Detta billekset innehåller allt du behöver för att bygga din egen samlarmodell av McLaren Elva, plus en minifigur i form av en McLaren-förare med racingdräkt, racinghjälm och skiftnyckel.
 • Barn och bilfantaster kan utforska designen hos den verkliga McLaren Elva när de bygger modellen, innan de visar upp den eller sätter den på prov mot andra leksaksbilar från Speed Champions sortimentet.
 • Leksetet LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) med 263 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 7 år och bilentusiaster i alla åldrar.
 • McLaren Elva är 4 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. Och med det breda 8-knoppschassit har den plats för en öppen cockpit med 2 säten och massor av autentiska detaljer.
 • Inga batterier behövs. Denna leksaksbil drivs av barns fantasi – så all racingaction aldrig behöver ta slut!
 • Innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner så att barn och vuxna kan bygga med lätthet.
 • LEGO Speed Champions seten ger barn och bilfantaster möjlighet att utforska några av världens mest spännande bilar, med autentiska modellkopior som är perfekta för racinglekar och uppvisning.
 • LEGO klossar har uppfyllt de strängaste branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO Speed Champions byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO McLaren Elva
SKU
76902
UPC
673419338905
Delar
263
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.