LEGO Toyota GR Supra 76901

Kopia av Toyota GR Supra fr racingaction och uppvisning

lego 76901 toyota gr supra
 • 299 Delar
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76901 SKU

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) ger barn och bilentusiaster i alla åldrar chansen att samla, bygga och utforska en av världens mest ikoniska högpresterande sportbilar. Denna autentiska kopia är fullspäckad med realistiska detaljer och erbjuder en engagerande byggupplevelse, perfekt för uppvisning och grym för spännande racingaction! Inspirerande detaljer. Denna samlarbil har ett brett chassi …

Läs mer...

Priser LEGO Toyota GR Supra 76901

Proshop.se Proshop.se -36% 205 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -16% 269 kr Se
LEGO.com LEGO.com 320 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Speed Champions

Beskrivning LEGO Toyota GR Supra 76901

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) ger barn och bilentusiaster i alla åldrar chansen att samla, bygga och utforska en av världens mest ikoniska högpresterande sportbilar. Denna autentiska kopia är fullspäckad med realistiska detaljer och erbjuder en engagerande byggupplevelse, perfekt för uppvisning och grym för spännande racingaction!

Inspirerande detaljer
Denna samlarbil har ett brett chassi med plats för en cockpit med 2 säten och ännu fler autentiska detaljer. Och med Toyota-förarminifiguren, komplett med racingdräkt, racinghjälm och skiftnyckel, finns det massor av inspiration till fantasifulla, snabba lekar.

Fantastiska modeller som sticker ut på racerbanan
LEGO Speed Champions byggseten innehåller miniversioner av världens ledande och mest välkända bilar. Dessa fordon är perfekta för uppvisning och för att iscensätta spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet.

 • En chans att äga en autentiskt detaljerad LEGO kopia av den legendariska Toyota GR Supra. Ett perfekt lekset för pojkar och flickor från 7 år och för alla med passion för ikoniska sportbilar.
 • Vad finns i lådan? Allt du behöver för att bygga samlarmodellen Toyota GR Supra, plus en förarminifigur med Toyota-racingdräkt, skyddshjälm och skiftnyckel.
 • Barn och bilentusiaster kan utforska insidan av den verkliga Toyota GR Supra när de bygger, innan de visar upp sin skapelse eller iscensätter spännande Speed Champions racingaction med sina vänner.
 • Byggsetet LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) med 299 delar erbjuder en spännande byggupplevelse och är perfekt som present till någon med passion för högpresterande bilar.
 • Denna modell av Toyota GR Supra är 4 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. Och med det bredare 8-knoppschassit har den plats för 2 minifigurer och massor av autentiska detaljer.
 • Inga batterier krävs för detta lekset. Det drivs av barns fantasi – så att all racingaction aldrig behöver ta slut!
 • Med enkla steg-för-steg-bygginstruktioner.
 • LEGO Speed Champions seten ger barn och bilfantaster chansen att utforska några av världens mest spännande bilar, med högkvalitativa kopior som är perfekta för racinglek och uppvisning.
 • LEGO klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO Speed Champions byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Toyota GR Supra
SKU
76901
EAN
5702016912470
UPC
673419338899
Delar
299
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
320 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.