LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Modell av hyperbilen Koenigsegg Jesko fr alla som gillar snabba bilar

lego 76900 koenigsegg jesko
 • 280 Delar
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76900 SKU

Barn och bilfantaster kommer att älska LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900). Denna detaljerad leksakskopia fångar kärnan hos den verkliga svenska hyperbilen med sin avancerade aerodynamiska design som bidrar till att ge en hastighet på 480 km/h på tävlingsbanan. Barn kan utforska fordonet medan de bygger, innan de visar upp det eller kör till banan …

Läs mer...

Priser LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Proshop.se Proshop.se -36% 205 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -28% 229 kr Se
LEGO.com LEGO.com 320 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Speed Champions

Beskrivning LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Barn och bilfantaster kommer att älska LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900). Denna detaljerad leksakskopia fångar kärnan hos den verkliga svenska hyperbilen med sin avancerade aerodynamiska design som bidrar till att ge en hastighet på 480 km/h på tävlingsbanan. Barn kan utforska fordonet medan de bygger, innan de visar upp det eller kör till banan för spännande racingaction.

Realistiska detaljer
Denna samlarmodell har ett brett chassi, som ger plats för cockpit med 2 säten och ännu fler autentiska detaljer. Och med en minifiguren i form av en Koenigsegg-förare med racingdräkt, skyddshjälm och skiftnyckel finns det massor av inspiration till fantasifulla lekar.

Återskapa racingbanans dramatik
LEGO Speed Champions byggseten ger barn och bilfantaster möjlighet att samla och bygga miniversioner av världens ledande och mest kända bilar. Dessa fordon är perfekta för uppvisning och passar utmärkt för spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet.

 • Denna spektakulära LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) kopia är fullpackad med autentiska detaljer. Ett perfekt lekset för alla som älskar coola sportbilar och spännande racingaction.
 • Vad finns i lådan? Allt du behöver för att skapa en imponerande modell av Koenigsegg Jesko, plus en Koenigsegg-racerförare.
 • Barn kan utforska hur den verkliga hyperbilen Koenigsegg Jesko tillverkas när de bygger denna realistiska kopia, innan de visar upp den eller följer med vänner på spännande Speed Champions racingaction.
 • Denna LEGO Speed Champions modellbil med 280 delar är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 7 år och alla med passion för coola bilar.
 • Denna kopia av Koenigsegg Jesko är 4 cm hög, 15 cm lång och 7 cm bred. Och med sitt breda 8-knoppschassi har den plats för 2 minifigurer och ännu fler autentiska detaljer.
 • Inga batterier behövs för detta billekset. Det drivs av barns fantasi – så all racingaction aldrig behöver ta slut!
 • Ska du köpa detta set till någon som är LEGO nybörjare? Inga problem ... det innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner.
 • LEGO Speed Champions byggseten ger dig möjligheten att utforska några av världens mest spännande bilar. De högkvalitativa, robusta modellkopiorna är perfekta för uppvisning och fantasifull lek.
 • LEGO klossar har uppfyllt de strängaste branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO Speed Champions byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Koenigsegg Jesko
SKU
76900
EAN
5702016912371
UPC
673419338882
Delar
280
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
320 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.