Produktbeskrivning (76397)

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i försvar mot svartkonster (76397) är ett roligt lekset i en klossbyggd lekbok för barn från 8 år, med massor av favoritkaraktärer och autentiska inslag från ett populärt klassrum på Hogwarts.

Oändliga magiska lekar
Innanför det dekorerade omslaget finns ett fängslande klassrum fullt av magiska äventyr. Setet innehåller 3 minifigurer – Monsterögat Moody, Hermione Granger och Neville Longbottom – plus massor av fantastiska tillbehör. Vissa delar är inbyggda, som förvaringshyllorna och eldstaden, medan andra kan tas loss, som svarta tavlan, kappsäcken, trolldrycksflaskorna, skrivbordet och stolarna, som kan lyftas ut för att skapa en större lekyta. Setet kan sättas ihop med andra i serien och packas ihop i den stängda lekboken, så att barn kan ta med det vart de än går och förvara det på en hylla till nästa lektion.

Förtrollande present för barn
Letar du efter en riktigt magisk present? LEGO Harry Potter lekset erbjuder en mängdfängslande presenter som kommer att glädja varje liten häxa eller trollkarl.