LEGO Hogwarts: Första flyglektionen 76395

Kvastflyglektion p Hogwarts

lego 76395 hogwarts forsta flyglektionen
 • 264 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76395 SKU

Letar du efter en actionfylld Harry Potter leksak? LEGO Harry Potter Hogwarts: Första flyglektionen (76395) innehåller flyglektioner och quidditchträning och kan byggas om för många fler magiska äventyr. Högtflygande magi med Harry Potter. En kvast med svävfunktion låter barn iscensätta den berömda flyglektionsscenen från Harry Potter och de vises sten och njuta av oändliga luftäventyr. Barn …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts: Första flyglektionen 76395

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Proshop.se Proshop.se 378 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 611 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts: Första flyglektionen 76395

Letar du efter en actionfylld Harry Potter leksak? LEGO Harry Potter Hogwarts: Första flyglektionen (76395) innehåller flyglektioner och quidditchträning och kan byggas om för många fler magiska äventyr.

Högtflygande magi med Harry Potter
En kvast med svävfunktion låter barn iscensätta den berömda flyglektionsscenen från Harry Potter och de vises sten och njuta av oändliga luftäventyr. Barn kan använda 3 långa, genomskinliga stänger för att höja minifigurerna – madam Hooch, Draco Malfoy och Neville Longbottom (med sin värdefulla minnsallt) – i luften på kvastarna. Modellen kan delas i 5 ombyggbara moduler, inklusive ett quidditchpokalrum och förvaringsrum med utrustning som barn kan använda för att öva på häxornas och trollkarlarnas legendariska flygande sport. Det finns andra överraskningar också: den gyllene jubileumsminifiguren professor Quirrell, 2 slumpmässiga plattor med trollkarlskort, plus möjligheten att lägga till fler rum för att bygga hela slottet Hogwarts.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts: Första flyglektionen (76395) är ett mångsidigt, actionspäckat lekset med flygande kvastar som förtrollar och underhåller alla som gillar filmerna om Harry Potter.
 • Innehåller minifigurerna Neville Longbottom, Draco Malfoy och madam Hooch, och 5 byggbara, flyttbara moduler, inklusive ett quidditchpokalrum och förvaringsrum för utrustning.
 • Barn kan använda 3 genomskinliga stänger för att iscensätta den berömda flyglektionsscenen och njuta av oändliga luftäventyr, inklusive quidditchträning.
 • Unga häxor och trollkarlar från 7 år med passion för Harry Potter kommer att fängslas av detta magiska luftburna lekset, med välkända karaktärer och platser från filmerna.
 • Setet är 15 cm högt, 20 cm brett och 6 cm djupt och kan enkelt sättas ihop med andra LEGO Harry Potter set.
 • Denna leksak ingår i en serie autentiskt detaljerade modulset som barn kan bygga, kombinera och flytta om för att skapa sin egen modell av slottet Hogwarts.
 • För att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter innehåller detta set den exklusiva gyllene minifiguren professor Quirrell och 2 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (totalt 16 stycken) att samla på.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts: Första flyglektionen
SKU
76395
EAN
5702017006185
Delar
264
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.