LEGO Fawkes, Dumbledores fenixfågel 76394

Klossbyggd modell av fenixfgeln Fawkes med flygande vingar

lego 76394 fawkes dumbledores
 • 597 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76394 SKU

LEGO Harry Potter Fawkes, Dumbledores fenixfågel (76394) är en realistisk modell av den ikoniska fenixfågeln från filmerna om Harry Potter som barn kan visa upp – och ”flyga” med – för alla sina vänner. Byggbar modell av fenixfågeln Fawkes med ”flygande” vingar. Denna klossbyggda modell med 597 delar återskapar de eldiga fjädrarna, den kraftfulla näbben och …

Läs mer...

Priser LEGO Fawkes, Dumbledores fenixfågel 76394

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Fawkes, Dumbledores fenixfågel 76394

LEGO Harry Potter Fawkes, Dumbledores fenixfågel (76394) är en realistisk modell av den ikoniska fenixfågeln från filmerna om Harry Potter som barn kan visa upp – och ”flyga” med – för alla sina vänner.

Byggbar modell av fenixfågeln Fawkes med ”flygande” vingar
Denna klossbyggda modell med 597 delar återskapar de eldiga fjädrarna, den kraftfulla näbben och Fawkes graciösa flykt. Modellen är inte bara givande att bygga och imponerande att visa upp – den har också realistiskt ledade vingar som rör sig. Barn behöver bara vrida på handtaget längst bak för att få de ledade vingarna att flaxa graciöst och visa upp Fawkes vingspann på 35 cm. Samlarmodellen står på en robust bas tillsammans med LEGO minifiguren Albus Dumbledore och en mindre figur av Fawkes.

 • Harry Potter fans kommer att trollbindas av LEGO Harry Potter Fawkes (76394). Modellen har imponerande detaljer och en mekanism som får de ledade vingarna att graciöst röra sig upp och ner.
 • Denna autentiska modell visar fenixfågeln Fawkes på en robust bas med handtag längst bak för att kontrollera vingarna. Innehåller också LEGO minifiguren Albus Dumbledore och en mindre figur av Fawkes.
 • Vrid på handtaget baktill för att aktivera mekanismen som styr vingarna upp och ner, med smart utformade leder som ger realistiska vingrörelser.
 • Om du letar efter en speciell present till ett Harry Potter fan kommer denna rörliga, detaljerade uppvisningsmodell av fenixfågeln Fawkes att fängsla alla från 10 år.
 • Denna mekaniska modell av Fawkes har ett vingspann på 35 cm och är 24 cm från näbb till stjärt – en imponerande modell som garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig.
 • De ledade, rörliga vingarna drivs enbart av den handstyrda mekanismen på leksakens baksida – inga batterier behövs.
 • Tydliga instruktioner gör byggprocessen givande och lämnar en känsla av tillfredsställelse och glädje när modellen är färdigbyggd.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Fawkes, Dumbledores fenixfågel
SKU
76394
EAN
5702016971651
UPC
673419344883
Delar
597
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.