LEGO Harry Potter & Hermione Granger 76393

Kommer snart

Harry Potter & Hermione Granger rrliga, klossbyggda leksaker

lego 76393 harry potter hermione granger
 • 139 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76393 SKU

Gör ett STORT intryck på alla unga häxor och trollkarlar med de superstora modellerna LEGO Harry Potter: Harry Potter & Hermione Granger (76393). Stora, ikoniska figurer. Barn kan maxa de magiska lekarna med dessa klossbyggda modeller av Harry Potter och Hermione Granger. Båda figurerna är 26 cm höga och är lika rörliga som de mindre LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Harry Potter & Hermione Granger 76393

Lego.com LEGO.com 849 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 563 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 028 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Harry Potter & Hermione Granger 76393

Gör ett STORT intryck på alla unga häxor och trollkarlar med de superstora modellerna LEGO Harry Potter: Harry Potter & Hermione Granger (76393).

Stora, ikoniska figurer
Barn kan maxa de magiska lekarna med dessa klossbyggda modeller av Harry Potter och Hermione Granger. Båda figurerna är 26 cm höga och är lika rörliga som de mindre LEGO minifigurerna: rörliga händer, ben och höftleder, plus ett roterande huvud på figuren Harry Potter. Harry har avtagbar tygmantel och båda modellerna har klossbyggda trollstavar som hjälper till att inspirera barn till magiska berättelser. När all action är över kan barn visa upp de 2 Hogwarts vännerna i olika poser för att skapa en fantastisk ”Harry och Hermione”-uppvisningsmodell till sina rum. Individuella bygginstruktioner låter 2 byggare dela det roliga tillsammans.

 • Gör ett STORT intryck på alla unga häxor och trollkarlar med LEGO Harry Potter: Harry Potter & Hermione Granger (76393).
 • Klossbyggda modeller av Harry Potter och Hermione Granger med rörliga händer, ben och knäleder, plus ett roterande huvud på figuren Harry Potter.
 • Dessa byggbara karaktärer inspirerar till fantasifulla lekar i stor skala. När all action är över kan barn ställa upp de justerbara modellerna för att skapa en magisk uppvisningsmodell till sina rum.
 • Ge barn från 10 år de 2 ikoniska Hogwarts eleverna att bygga, leka med och visa upp för att imponera på sina vänner.
 • Båda modellerna är 26 cm höga och har individuella bygginstruktioner som låter 2 byggare dela de kreativa lekarna tillsammans.
 • Harry har en avtagbar tygmantel och båda modellerna bär klossbyggda trollstavar som inspirerar till realistiska poser som barn kan visa upp.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Harry Potter & Hermione Granger
SKU
76393
EAN
5702016971637
UPC
673419344876
Delar
139
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
849 kr
Utgivningsdatum
1 januari 2024
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.