LEGO Hogwarts: Trollkarlsschack 76392

Magiskt brdspel fr Harry Potter fans

lego 76392 hogwarts trollkarlsschack
 • 876 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76392 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts: Trollkarlsschack (76392) kombinerar ett oändligt underhållande brädspel med magiska rollekar för alla som gillar de populära filmerna. Autentiskt schackspel från trollkarlsvärlden. Detta fascinerande schackset ger unga häxor och trollkarlar 2 olika sätt att leka och tänja sin fantasi. Det är en förtrollande introduktion till schackspelets fantastiska värld, och en autentisk återgivning av …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts: Trollkarlsschack 76392

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 494 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts: Trollkarlsschack 76392

LEGO Harry Potter Hogwarts: Trollkarlsschack (76392) kombinerar ett oändligt underhållande brädspel med magiska rollekar för alla som gillar de populära filmerna.

Autentiskt schackspel från trollkarlsvärlden
Detta fascinerande schackset ger unga häxor och trollkarlar 2 olika sätt att leka och tänja sin fantasi. Det är en förtrollande introduktion till schackspelets fantastiska värld, och en autentisk återgivning av en av de mest minnesvärda scenerna från Harry Potter och de vises sten. Barn kommer garanterat att underhållas i timmar i sträck – oavsett om de har kul med ett parti schack eller iscensätter oändliga äventyr med karaktärerna från de magiska filmerna. Setet innehåller minifigurerna Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley för att inspirera barns kreativa lekar. För att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter innehåller setet även den exklusiva gyllene minifiguren professor Severus Snape och 3 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts: Trollkarlsschack (76392) är en förtrollande och oändligt underhållande gåva till alla barn som gillar Harry Potter eller att spela schack.
 • Innehåller minifigurerna Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley, plus 32 byggbara schackpjäser baserade på den ikoniska scenen i Harry Potter och de vises sten.
 • Barn får 2 sätt att leka: De kan antingen njuta av ett roligt parti schack eller skapa oändliga äventyr med karaktärerna från de magiska filmerna om Harry Potter.
 • Alla unga häxor och trollkarlar från 10 år kommer att trollbindas av detta fängslande Harry Potter bygg- och lekset med schackspel.
 • Detta förtrollande schackset från trollkarlsvärlden är 8 cm högt, 27 cm brett och 27 cm djupt.
 • Innehåller den exklusiva gyllene samlarminifiguren Severus Snape för att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter. Innehåller också 3 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (totalt 16 stycken) att samla på.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts: Trollkarlsschack
SKU
76392
EAN
5702016971620
UPC
673419344869
Delar
876
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.