LEGO Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391

Underbar modell med samlarfreml frn filmerna om Harry Potter

lego 76391 hogwarts ikoner samlarutgava
 • 3010 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76391 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva innehåller några av seriens mest minnesvärda inslag, som förts samman i en hyllningsmodell skapad med vuxna entusiaster i åtanke. En fängslande modell med magiska minnesföremål. Denna hyllning till Harry Potters trollkarlsvärld innehåller många ikoniska artefakter i en enda vacker modell. Du hittar Harrys trollstav och glasögon, Rons chokladgroda, Hermiones …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391

LEGO.com LEGO.com -4% 3 500 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 4 360 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391

LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva innehåller några av seriens mest minnesvärda inslag, som förts samman i en hyllningsmodell skapad med vuxna entusiaster i åtanke.

En fängslande modell med magiska minnesföremål
Denna hyllning till Harry Potters trollkarlsvärld innehåller många ikoniska artefakter i en enda vacker modell. Du hittar Harrys trollstav och glasögon, Rons chokladgroda, Hermiones bricka med 5 trolldrycksflaskor och magiska ingredienser (inklusive gälgräs, Felix Felicis ”flytande tur” och polyjuice), Tom Dolders dagbok, den gyllene kvicken samt en skolhalsduk (kan ändras för att passa vilket Hogwarts elevhem du vill). Ovanpå denna förtrollande samling sitter ugglan Hedwig med en mycket eftertraktad inbjudan till Hogwarts. Denna fascinerande modell innehåller 3 exklusiva gyllene minifigurer – Albus Dumbledore, Minerva McGonagall och Rubeus Hagrid – och ett visningsställ dekorerat med en platta som firar 20 år av LEGO Harry Potter.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva (76391) är en bygg- och uppvisningshyllning till trollkarlsvärlden, skapad med vuxna Harry Potter-entusiaster i åtanke.
 • Innehåller ikoniska artefakter: Harrys trollstav och glasögon, en bricka med trolldrycker, Tom Dolders dagbok, den gyllene kvicken, en Hogwarts halsduk, Hedwig med en inbjudan till Hogwarts och mer.
 • Innehåller även 3 exklusiva, gyllene jubileumsminifigurer – Albus Dumbledore, Minerva McGonagall och Rubeus Hagrid – och ett ställ dekorerat med en platta som firar 20 år av LEGO Harry Potter.
 • Detta givande projekt erbjuder en handgriplig, avstressande byggupplevelse när 3 010 LEGO klossar långsamt förvandlas till ett vackert, fullstort minnesföremål från Harry Potters värld.
 • Detta fängslande byggprojekt är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig belöning till alla modellbyggare eller vuxna som gillar filmerna om Harry Potter.
 • Modellen är 44 cm hög, 50 cm bred och 33 cm djup, och denna vackra modell blir en snygg uppvisningsmodell till hemmet eller arbetsplatsen.
 • Med hjälp av högkvalitativa, tryckta instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har utformats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts ikoner – samlarutgåva
SKU
76391
UPC
673419340175
Delar
3010
Tema
LEGO Harry Potter
Ålder
18+ år
LEGO pris
3 650 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.