LEGO Hogwarts: Hemligheternas kammare 76389

Magisk action i Hemligheternas kammare och Stora salen

lego 76389 hogwarts hemligheternas kammare
 • 1176 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76389 SKU

Leksetet LEGO Harry Potter Hogwarts: Hemligheternas kammare (76389) är en imponerande samlarleksak som är perfekt för utforskande lek och uppvisning. Autentiska filmdetaljer. Detta mångsidiga set innehåller välkända rum, förtrollande funktioner och bekanta karaktärer från filmerna om Harry Potter. Stora salen innehåller 2 långbord, Dumbledores talarstol med gyllene uggla och autentiska tillbehör, som sorteringshatten. Precis som i …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts: Hemligheternas kammare 76389

Proshop.se Proshop.se -35% 1 299 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -16% 1 669 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 1 900 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts: Hemligheternas kammare 76389

Leksetet LEGO Harry Potter Hogwarts: Hemligheternas kammare (76389) är en imponerande samlarleksak som är perfekt för utforskande lek och uppvisning.

Autentiska filmdetaljer
Detta mångsidiga set innehåller välkända rum, förtrollande funktioner och bekanta karaktärer från filmerna om Harry Potter. Stora salen innehåller 2 långbord, Dumbledores talarstol med gyllene uggla och autentiska tillbehör, som sorteringshatten. Precis som i filmerna har Hemligheternas kammare en ikonisk rund ingång och en stor staty med öppningsbar mun, som avslöjar en korridor där basilisken tar sig in i rummet. 10 minifigurer ingår för att inspirera till fantasifulla lek- och uppvisningsmöjligheter: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gyllenroy Lockman, Albus Dumbledore, professor Sinistra och Nästan Huvudlöse Nick. Det finns andra samlartillbehör också: den exklusiva gyllene jubileumsminifiguren Voldemort och 6 slumpmässiga plattor med trollkarlskort.

 • Det stora modulsetet LEGO Harry Potter Hogwarts: Hemligheternas kammare (76389) är en mångsidig, unik leksak som kommer att trollbinda alla som gillar filmerna om Harry Potter.
 • 10 minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gyllenroy Lockman, Albus Dumbledore, professor Sinistra och Nästan Huvudlöse Nick.
 • Flera funktionsspäckade rum och välkända minifigurer ger barn oändliga möjligheter att iscensätta favoritscener från filmerna eller hitta på egna berättelser.
 • Detta magiska modulsystem låter barn från 9 år fortsätta lägga till rum för att skapa hela slottet Hogwarts.
 • Setet är 40 cm högt, 40 cm brett och 11 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO Harry Potter set för extra skoj.
 • Nästan Huvudlöse Nick är en speciell minifigur som lyser i mörkret. Den rörliga basilisken har öppningsbar mun, huvud med 2 roterande leder och en svans med 3 flyttbara delar.
 • Innehåller den exklusiva gyllene samlarminifiguren Voldemort för att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter. Innehåller också 6 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (totalt 16 stycken) att samla på.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts: Hemligheternas kammare
SKU
76389
UPC
673419340113
Delar
1176
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 990 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.