LEGO Besök i Hogsmeade 76388

Autentisk bygg- och uppvisningsmodell av Hogsmeade

lego 76388 besok i hogsmeade
 • 851 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76388 SKU

I LEGO Harry Potter Besök i Hogsmeade (76388) återskapas de omtyckta byggnaderna från de magiska filmerna. Barn kan utforska oändliga lekmöjligheter och visa upp sin passion för Harry Potter så att alla kan se. Ikoniska byggnader fullspäckade med autentiska detaljer. Den snötäckta byn Hogsmeade är ett mycket detaljerat bygg- och uppvisningsset som innehåller 6 minifigurer – …

Läs mer...

Priser LEGO Besök i Hogsmeade 76388

Proshop.se Proshop.se -29% 862 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -9% 1 103 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 1 160 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Besök i Hogsmeade 76388

I LEGO Harry Potter Besök i Hogsmeade (76388) återskapas de omtyckta byggnaderna från de magiska filmerna. Barn kan utforska oändliga lekmöjligheter och visa upp sin passion för Harry Potter så att alla kan se.

Ikoniska byggnader fullspäckade med autentiska detaljer
Den snötäckta byn Hogsmeade är ett mycket detaljerat bygg- och uppvisningsset som innehåller 6 minifigurer – Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall, madam Rosmerta, herr och fru Flume – plus massor av coola funktioner, möbler och tillbehör som inspirerar barn att återskapa filmscener eller hitta på egna äventyr. Det finns en byggbar 2-våningsversion av godisaffären Godisbaronen och puben Tre kvastar, med massor av engagerande lekmöjligheter på fram- och baksidan. 3 mindre byggen ger mer inspiration till fantasifulla lekar. Setet innehåller också extra samlartillbehör: en exklusiv gyllene jubileumsminifigur av Ron Weasley och 4 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort!

 • LEGO Harry Potter Besök i Hogsmeade (76388) erbjuder oändliga lekmöjligheter och magiska sätt för barn att visa upp sin passion för Harry Potter så att alla kan se.
 • Innehåller LEGO minifigurerna Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall, madam Rosmerta, herr och fru Flume, plus en rad coola tillbehör, möbler och funktioner.
 • Barn kan besöka och utforska 2 av de mest berömda byggnaderna i byn Hogsmeade: godisaffären Godisbaronen och puben Tre kvastar – båda fullpackade med magiska rolleksmöjligheter.
 • Alla unga häxor eller trollkarlar från 8 år kommer att trollbindas av detta fängslande Harry Potter lek- och uppvisningsset.
 • Setet är 22 cm högt, 30 cm brett och 9 cm djupt. LEGO Harry Potter Besök i Hogsmeade är fullt upp till taket med autentiska detaljer.
 • 3 mindre byggen ger mer inspiration till fantasifulla lekar: en gatlykta, en bänk med snö och en anslagstavla med 2 sidor med en affisch med den efterlysta Sirius Black.
 • Innehåller den exklusiva gyllene samlarminifiguren Ron Weasley för att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter. Innehåller också 4 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (totalt 16 stycken) att samla på).
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Besök i Hogsmeade
SKU
76388
UPC
673419340458
Delar
851
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 210 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.