LEGO Hogwarts: Mötet med Fluffy 76387

Hogwarts ventyr med Fluffy, den trehvdade hunden

lego 76387 hogwarts motet med fluffy
 • 397 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76387 SKU

Unga häxor och trollkarlar kan njuta av oändliga magiska lekar med LEGO Harry Potter Hogwarts: Mötet med Fluffy (76387). Detta ombyggbara lekset innehåller favoritkaraktärer, välkända platser och en trehövdad hund som gör det 3 gånger så roligt! Autentiska äventyr på Hogwarts med Fluffy. Sätt magin från Harry Potters värld i barns händer med 3 populära minifigurer …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts: Mötet med Fluffy 76387

Amazon.se Amazon.se -7% 463 kr Se
Lego.com LEGO.com 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts: Mötet med Fluffy 76387

Unga häxor och trollkarlar kan njuta av oändliga magiska lekar med LEGO Harry Potter Hogwarts: Mötet med Fluffy (76387). Detta ombyggbara lekset innehåller favoritkaraktärer, välkända platser och en trehövdad hund som gör det 3 gånger så roligt!

Autentiska äventyr på Hogwarts med Fluffy
Sätt magin från Harry Potters värld i barns händer med 3 populära minifigurer – Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger – och Fluffy, Hogwarts enorma trehövdade hund. Fluffys ben kan ställas i olika positioner och varje rörligt huvud visar olika ansiktsuttryck. Setet innehåller 5 separata moduler som kan sättas ihop på många olika sätt: ett stort rum med fallucka, ett rum för magisk träning, ett tak, en balkong och ett rum med djävulssnarans ihoptrasslade tentakler. Det finns andra överraskningar också: en exklusiv gyllene jubileumsminifigur av Hermione Granger, 2 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort och möjligheten att lägga till fler rum för att skapa en hel modell av slottet Hogwarts.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts: Mötet med Fluffy (76387) har allt ett fan av Harry Potter kan önska sig: favoritkaraktärer, välkända platser från Hogwarts och en spännande trehövdad hund. • Innehåller minifigurerna Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley, en byggbar enorm trehövdad hund, 5 byggbara moduler och autentiska tillbehör, inklusive en magisk harpa.
 • Detta mångsidiga, funktionsspäckade Harry Potter lekset är oändligt ombyggbart, och varje kombination leder till nya magiska äventyr med Fluffy, den stora, rörliga trehövdade hunden.
 • En förtrollande födelsedagspresent, julklapp eller överraskning som kommer att trollbinda unga häxor och trollkarlar från 8 år.
 • Setet är 30 cm högt, 19 cm brett och 7 cm djupt och kan enkelt sättas ihop med andra LEGO Harry Potter set.
 • Denna leksak ingår i en serie autentiskt detaljerade modulset som barn kan bygga, kombinera och flytta om för att skapa sin egen modell av slottet Hogwarts.
 • Innehåller den exklusiva gyllene samlarminifiguren Hermione Granger för att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter. Innehåller också 2 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (totalt 16 stycken) att samla på.
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts: Mötet med Fluffy
SKU
76387
EAN
5702016912968
UPC
673419341776
Delar
397
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.