LEGO Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir 76386

Magiska frvandlingar med polyjuice-elixiret

lego 76386 hogwarts misstag med polyjuice
 • 217 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76386 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir (76386) inspirerar till magiska äventyr i badrummet på Hogwarts. Minifigurförvandlingar med polyjuice-elixir. Unga häxor och trollkarlar kan följa med Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger när de brygger det kraftfulla polyjuice-elixiret. När de dricker elixiret förvandlas karaktärerna till Vincent Crabbe och Gregory Goyle, som barn kan åstadkomma genom …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir 76386

Adlibris.com Adlibris.com -29% 199 kr Se
Proshop.se Proshop.se -27% 205 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -4% 269 kr Se
LEGO.com LEGO.com 280 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir 76386

LEGO Harry Potter Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir (76386) inspirerar till magiska äventyr i badrummet på Hogwarts.

Minifigurförvandlingar med polyjuice-elixir
Unga häxor och trollkarlar kan följa med Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger när de brygger det kraftfulla polyjuice-elixiret. När de dricker elixiret förvandlas karaktärerna till Vincent Crabbe och Gregory Goyle, som barn kan åstadkomma genom att snurra minifigurernas huvuden så att ett annat ansikte visas och ge dem en annan frisyr. Men magin kan gå snett, som när Hermione förvandlas till en katt! Det finns andra överraskningar också: en exklusiv gyllene jubileumsminifigur av Harry Potter, 2 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort och en hemlig tunnel under handfatet. När detta set kombineras med LEGO Harry Potter Hogwarts: Hemligheternas kammare (76389) kan den hemliga tunneln binda ihop de 2 rummen och utöka lekmöjligheterna ytterligare. Detta magiska modulsystem låter barn fortsätta lägga till rum för att skapa en hel modell av slottet Hogwarts.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir (76386) har allt: populära karaktärer, fantasifulla funktioner och trollbindande äventyr – och allt utspelar sig på en välkänd plats på Hogwarts.
 • Innehåller minifigurerna Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley, Missnöjda Myrtles byggbara badrum och autentiska tillbehör.
 • Spännande funktioner, som minifigurerna som förvandlas och en hemlig gång, hjälper barn att återskapa ikoniska scener från Harry Potter och Hemligheternas kammare och hitta på egna magiska berättelser.
 • Detta mångsidiga, byggbara lekset är perfekt som present till unga häxor och trollkarlar från 7 år. Den magiska blandningen av lekmöjligheter innebär att de fantasifulla äventyren aldrig tar slut.
 • Setet är 8 cm högt, 12 cm brett och 6 cm djupt och kan enkelt sättas ihop med LEGO Harry Potter Hogwarts: Hemligheternas kammare (76389) för dubbelt så mycket skoj.
 • Denna leksak är en del av en serie autentiskt detaljerade modulset som barn kan bygga, kombinera och flytta om för att skapa sin egen modell av slottet Hogwarts.
 • Innehåller den exklusiva gyllene samlarminifiguren Harry Potter för att fira 20 år av magi med LEGO Harry Potter. Innehåller också 2 slumpmässiga samlarplattor med trollkarlskort (det finns 16 att samla på).
 • LEGO Harry Potter leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts: Misstag med polyjuice-elixir
SKU
76386
EAN
5702016913507
UPC
673419339735
Delar
217
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
280 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.