LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära 76385

Harry Potter lektion i trollformellra i en LEGO klossbyggd bok

lego 76385 hogwarts ogonblick lektion i trollformellara
 • 256 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76385 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära (76385) är ett klassrum på Hogwarts inuti en klossbyggd bok. När barn öppnar boken förflyttas de till professor Flitwicks lektion i trollformellära. Ett portabelt klassrum på Hogwarts. Med massor av detaljer som inspirerar till oändliga fantasifulla rollekar kommer detta roliga lekset att förtrolla alla Harry Potter-fans! Det finns …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära 76385

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära 76385

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära (76385) är ett klassrum på Hogwarts inuti en klossbyggd bok. När barn öppnar boken förflyttas de till professor Flitwicks lektion i trollformellära.

Ett portabelt klassrum på Hogwarts
Med massor av detaljer som inspirerar till oändliga fantasifulla rollekar kommer detta roliga lekset att förtrolla alla Harry Potter-fans! Det finns en inbyggd svart tavla, bokhylla och eldstad, och olika möbler och utrustning som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Barn kan kombinera detta förtrollande Harry Potter-lekset med andra i samlingen – varje bok öppnas för att visa olika klassrumsäventyr på Hogwarts. Alla set i denna serie har utmärkande omslag och unika motiv och kan sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse på Hogwarts.

Magiska överraskningar för unga häxor och trollkarlar
Det breda sortimentet av LEGO Harry Potter lekset erbjuder förtrollande gåvor som kommer att glädja alla fans av de populära filmerna.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära (76385) är en klossbyggd lekbok som kan öppnas för att visa professor Flitwicks lektion i trollformellära från filmerna om Harry Potter.
 • Innehåller minifigurerna Harry Potter, Cho Chang och professor Flitwick, svart tavla, bokhylla, eldstad, trollformelsbok och massor av autentiska tillbehör.
 • Barn kan öppna boken för att delta i professor Flitwicks lektion i trollformellära. Det finns massor av magisk utrustning att övamed och roliga tillbehör för att utöka leken ännu mer.
 • För byggare från 8 år. En förtrollande överraskning till unga häxor och trollkarlar som letar efter ett annorlunda sätt att njuta av spänningen i Harry Potters värld.
 • Detta magiska set med ett Hogwarts ögonblick är 12 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt – perfekt för lek och uppvisning, och lätt att ta med.
 • Med autentiska tillbehör som barn kommer att känna igen från filmerna om Harry Potter, som en fjäder och en bok som hjälper eleverna att lära sig svävarförtrollningen.
 • Det finns fler set i serien att samla på. Varje set återskapar en spännande lektion i ett välkänt klassrum från Hogwarts. Lekseten kan sättas ihop för att skapa en 360-graders miljö.
 • Det breda utbudet av LEGO Harry Potter set är fullspäckat med populära karaktärer, coola funktioner och välkända platser från de magiska filmerna. Perfekta presenter som inspirerar till fantasifull lek.
 • LEGO klossar och delar uppfyller branschens höga standarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO set testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trollformellära
SKU
76385
EAN
5702016913491
Delar
256
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.