LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst 76383

Magiskt Harry Potter lekset med klassrum fr trolldryckskonst

lego 76383 hogwarts ogonblick lektion i trolldryckskonst
 • 271 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76383 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst (76383) är ett Hogwarts klassrumsset gömt i en klossbyggd lekbok. Barn kan öppna omslaget för att förflyttas till professor Snapes lektion i trolldryckskonst. Portabelt trolldryckslekset. Detta magiska set sprudlar av detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar. Några är inbyggda, som hyllorna, och några är löstagbara, som …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst 76383

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Proshop.se Proshop.se 370 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst 76383

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst (76383) är ett Hogwarts klassrumsset gömt i en klossbyggd lekbok. Barn kan öppna omslaget för att förflyttas till professor Snapes lektion i trolldryckskonst.

Portabelt trolldryckslekset
Detta magiska set sprudlar av detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar. Några är inbyggda, som hyllorna, och några är löstagbara, som möblerna och svarta tavlan, som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Detta förtrollande Harry Potter-lekset kan kombineras med andra i samlingen. Varje bok kan öppnas för att förflytta barnet till olika klassrumsäventyr på Hogwarts och har ett vackert omslag dekorerat med ett unikt motiv. Hela samlingen kan också sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse.

Magisk överraskning som inspirerar barns fantasi
Om du letar efter en fantastisk present till någon som gillar Harry Potter är LEGO Harry Potter lekseten ett förtrollande val för unga häxor och trollkarlar.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst (76383) är en klossbyggd lekbok som kan öppnas för att visa klassrummet för trolldryckskonst i källarhålorna från filmerna om Harry Potter.
 • Innehåller minifigurerna Draco Malfoy, Seamus Finnigan och professor Snape, trolldrycksbok, svart tavla, fåtölj, bord, hemlig kammare och en källarhålebakgrund.
 • Barn kan öppna omslaget för att delta i professor Snapes lektion i trolldryckskonst. Det finns trolldrycksutrustning att öva med – och en hemlig kammare att utforska!
 • För byggare från 8 år. Lämplig för unga häxor och trollkarlar som letar efter ett nytt sätt att ge sig ut på äventyr med Harry Potter.
 • Detta magiska set med ett Hogwarts ögonblick är 12 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt – den perfekta storleken att leka med, ta med och placera i bokhyllan.
 • Med autentiska tillbehör, som sked, kniv, mugg, kittel och en lila trolldryck, plus en källarhålemiljö som barn kommer att känna igen från filmerna om Harry Potter.
 • Det finns fler magiska set som detta att samla på, utformade för att återskapa olika klassrum på Hogwarts. Tillsammans kan de sättas ihop för att skapa en innovativ 360-graders lekplats.
 • Alla LEGO Harry Potter set innehåller favoritkaraktärer, roliga funktioner och välkända platser från de populära filmerna. Fängslande, praktiska och magiska presenter till unga häxor och trollkarlar.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO set tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst
SKU
76383
EAN
5702016912944
Delar
271
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.