LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst 76382

Harry Potter lektion i frvandlingskonst i en LEGO klossbyggd bok

lego 76382 hogwarts ogonblick lektion i forvandlingskonst
 • 241 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76382 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst (76382) är ett lekset du kan leka med direkt, inuti en klossbyggd bok. Barn kan öppna boken och omedelbart delta i en lektion i professor McGonagalls klassrum för förvandlingskonst. Hogwartsmagi som barn kan njuta av var de vill. Detta förtrollande set är fullt av funktioner och tillbehör som …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst 76382

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Proshop.se Proshop.se 364 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst 76382

LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst (76382) är ett lekset du kan leka med direkt, inuti en klossbyggd bok. Barn kan öppna boken och omedelbart delta i en lektion i professor McGonagalls klassrum för förvandlingskonst.

Hogwartsmagi som barn kan njuta av var de vill
Detta förtrollande set är fullt av funktioner och tillbehör som inspirerar till oändliga rollekar. Några är inbyggda, som förvaringsskåpet, medan andra är löstagbara, som möblerna och svarta tavlan, som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Detta magiska Harry Potter-set kan kombineras med andra i samlingen. Varje set är designat med en utmärkande färg och ett unikt motiv och kan öppnas för att förflytta barnet till olika klassrumsäventyr på Hogwarts. Hela sortimentet kan sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse på Hogwarts.

Förtrollande gåvor till nyfikna barn
LEGO Harry Potter lekseten erbjuder en rad fängslande gåvor som kommer att glädja varje ung häxa eller trollkarl.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst (76382) är en klossbyggd lekbok som kan öppnas upp för att visa en lektion i förvandlingskonst på Hogwarts från filmerna om Harry Potter.
 • Innehåller minifigurerna Hermione Granger, Ron Weasley och professor McGonagall, en svart tavla, 2 skrivbord, 2 stolar, skattkista, förvaringsskåp, trollformelsbok och massor av autentiska tillbehör.
 • Barn kan öppna omslaget för att ta del av professor McGonagalls lektion i förvandlingskonst. Det finns massor av magiska tillbehör att öva med – men Ron behöver hjälp när hans tama råtta förvandlas till en bägare!
 • För byggare från 8 år. Lämplig för unga häxor och trollkarlar som letar efter ett nytt sätt att ge sig ut på äventyr med Harry Potter.
 • Detta magiska set med ett Hogwarts ögonblick är 12 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt, perfekt storlek för att ta med och leka med var som helst.
 • Med olika tillbehör för extra fantasifull lek, till exempel en tekopp, silverbägare och en groda för att öva på förvandlingskonst, plus Rons tama råtta Scabbers.
 • Det finns en hel serie med dessa magiska set att samla på, utformade och dekorerade för att återskapa olika klassrum på Hogwarts. Tillsammans kan de sättas ihop för att skapa en innovativ 360-graders lekplats.
 • Alla LEGO Harry Potter set innehåller favoritkaraktärer, roliga funktioner och välkända platser från de populära filmerna. Fängslande, praktiska och magiska presenter till unga häxor och trollkarlar.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts ögonblick: Lektion i förvandlingskonst
SKU
76382
EAN
5702016913576
Delar
241
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.