LEGO Batmobile Tumbler 76240

Tumbler Batmobile att bygga och visa upp

LEGO 76240 Tumbler - 20210831
 • 2049 Delar
 • LEGO Batman Tema
 • 76240 SKU

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler (76240) kommer att utmana dina byggfärdigheter och fånga stilen hos ett av filmhistoriens mest ikoniska fordon. Den ultimata, bepansrade brottsbekämpningsmaskinen. Den imponerande bygg- och uppvisningsmodellen av Tumbler från filmtrilogin The Dark Knight om Batman har ett öppningsbart tak som ger tillgång till förar- och passagerarsätena och bilens kontrollpanel. Innehåller minifigurerna Batman …

Läs mer...

Priser LEGO Batmobile Tumbler 76240

Proshop.se Proshop.se -22% 2 453 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -21% 2 499 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -14% 2 719 kr Se
LEGO.com LEGO.com -3% 3 050 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Batman

Beskrivning LEGO Batmobile Tumbler 76240

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler (76240) kommer att utmana dina byggfärdigheter och fånga stilen hos ett av filmhistoriens mest ikoniska fordon.

Den ultimata, bepansrade brottsbekämpningsmaskinen.
Den imponerande bygg- och uppvisningsmodellen av Tumbler från filmtrilogin The Dark Knight om Batman har ett öppningsbart tak som ger tillgång till förar- och passagerarsätena och bilens kontrollpanel. Innehåller minifigurerna Batman och The Joker samt ett ställ. Med en robust bas för att visa upp den färdiga modellen på bästa sätt så att du kan njuta av din modell av Tumbler långt efter att det praktiska arbetet är färdigt.

LEGO set för vuxna
Återupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, vackra att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresenter, julklappar eller personliga gåvor till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Bygg och visa upp en av filmhistoriens mest ikoniska fordon med LEGO DC Batman Batmobile Tumbler (76240) – en fängslande LEGO klossmodell skapad med vuxna i åtanke.
 • Innehåller en byggbar Tumbler Batmobile med ställ, plus minifigurerna Batman och The Joker.
 • Denna bepansrade brottsbekämpningsmaskin är en Batman samlarmodell som kommer att ge mycket nöje långt efter att det praktiska, kreativa byggandet är över.
 • Om du är en vuxen som gillar Batman eller modellbygge är detta byggbara fordon det perfekta bygg- och uppvisningsprojektet för dig.
 • Fordonet är 16 cm högt, 45 cm långt och 25 cm brett och kan enkelt kombineras med andra LEGO DC Batman set.
 • Denna samlar- och uppvisningsmodell erbjuder avkopplande verklighetsflykt medan 2 049 LEGO klossar sakta förvandlas till den spektakulära Tumbler.
 • Du kan inleda detta fascinerande byggprojekt direkt tack vare de högkvalitativa, tryckta instruktioner som ingår.
 • Sortimentet med LEGO set för vuxna har utformats för att ge en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Batmobile Tumbler
SKU
76240
UPC
673419350914
Delar
2049
Tema
LEGO DC
Ålder
18+ år
LEGO pris
3 150 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.