LEGO Sanctuary II: Striden i Endgame 76237

Marvel-rymdskepp med 3 ikoniska karaktrer

lego 76237 sanctuary ii striden i endgame
 • 322 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76237 SKU

Låt barn visa upp sin passion för Marvels filmuniversum för alla sina vänner med LEGO Marvel Sanctuary II: Striden i Endgame (76237), med massor av realistiska detaljer som inspirerar till fantasifulla lekar och imponerande uppvisningar. Detaljrikt rymdskepp och ikoniska karaktärer. Det fyrvingade rymdskeppet Sanctuary II, med 6 hotfulla knoppkanoner, sätter Marvel-filmernas action i barns händer. Den …

Läs mer...

Priser LEGO Sanctuary II: Striden i Endgame 76237

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Sanctuary II: Striden i Endgame 76237

Låt barn visa upp sin passion för Marvels filmuniversum för alla sina vänner med LEGO Marvel Sanctuary II: Striden i Endgame (76237), med massor av realistiska detaljer som inspirerar till fantasifulla lekar och imponerande uppvisningar.

Detaljrikt rymdskepp och ikoniska karaktärer
Det fyrvingade rymdskeppet Sanctuary II, med 6 hotfulla knoppkanoner, sätter Marvel-filmernas action i barns händer. Den rymliga cockpiten kan öppnas för att avslöja pilotens säte och kontrollpanelen där den mäktiga Thanos styr skeppet. Nere i lastrummet finns infinity-handsken. Byggsetet innehåller 3 minifigurer: Iron Man med blå kraftskott och en kanon, Captain Marvel med eldkraftskott och en sköld och Thanos med en guldhjälm och ett tvåbladigt svärd. Stabila skenor på sidorna gör det lättare för barn att hålla och styra det stora skeppet när de återskapar scener från Marvel Studios Avengers: Endgame eller njuter av egna fantasifulla äventyr.

 • LEGO Marvel Sanctuary II: Striden i Endgame (76237) är ett eftertraktat rymdskepp från Marvel-filmerna med massor av realistiska detaljer som inspirerar till fantasifulla lekar och imponerande modellset.
 • Innehåller 3 minifigurer: Iron Man med kraftskott och en kanon, Captain Marvel med eldkraftskott och en sköld och Thanos med en guldhjälm och ett tvåbladigt svärd.
 • Det byggbara skeppet har öppningsbar cockpit, öppningsbart lastrum och 6 knoppkanoner. Barn kan följa med när 2 superhjältar försöker stoppa Thanos från att använda infinity-handsken.
 • En spektakulär byggleksak för lek och uppvisning som är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller vardagsgåva till barn från 7 år.
 • Det byggbara rymdskeppet är 7 cm högt, 18 cm långt och 36 cm brett – litet nog för att hålla i en hand, men stort nog för episka äventyr.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker är högkvalitativa lekset som är utformade för att erbjuda unga superhjältar oändliga möjligheter till fantasifull lek.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sanctuary II: Striden i Endgame
SKU
76237
EAN
5702017072432
Delar
322
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.