LEGO Bro Thors nya Asgård 76200

Bro Thors hem i nya Asgrd med massor av autentiska detaljer

LEGO 76200 Bro Thor’s New Asgard - 20210702
 • 265 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76200 SKU

Ge barn det bästa av fantasifull lek och kreativa modeller med LEGO Marvel Bro Thors nya Asgård (76200). Detta variationsrika set låter unga superhjältar från 7 år återuppleva scener från Marvel Studios film Avengers: Endgame och hitta på egna fantastiska äventyr. Massor av autentiska detaljer. Denna detaljrika kopia av Thors fantastiska hem i nya Asgård innehåller …

Läs mer...

Priser LEGO Bro Thors nya Asgård 76200

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Bro Thors nya Asgård 76200

Ge barn det bästa av fantasifull lek och kreativa modeller med LEGO Marvel Bro Thors nya Asgård (76200). Detta variationsrika set låter unga superhjältar från 7 år återuppleva scener från Marvel Studios film Avengers: Endgame och hitta på egna fantastiska äventyr.

Massor av autentiska detaljer
Denna detaljrika kopia av Thors fantastiska hem i nya Asgård innehåller två minifigurer – Bro Thor och Korg – en byggbar Miek och massor av föremål och tillbehör för att inspirera till oändligt roliga rollekar, som Stormbreaker, en spelkonsol, soffa, tv och pizzakartonger.

 • LEGO Marvel Bro Thors nya Asgård (76200) är en tillbehörsspäckad kopia av Bro Thors hem i Marvel Studios film Avengers: Endgame.
 • Med minifigurerna Bro Thor och Korg, en byggbar Miek och massor av tillbehör – som yxan Stormbreaker, en spelkonsol, pizzakartonger och en tv – för att inspirera till kreativ lek och uppvisning.
 • Låt fans av Marvel Avengers och Thor inspireras till fantasifulla och roliga rollekar kring Thors fantastiska hem i nya Asgård.
 • Detta byggbara lek- och uppvisningsset hjälper Marvel-fans från 7 år att utveckla fantasifulla och kreativa färdigheter.
 • Leksetet är 8 cm högt, 12 cm brett och 12 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel byggset för ännu mer skoj.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker är högkvalitativa lekset som är utformade för att erbjuda unga superhjältar oändliga möjligheter till fantasifull lek.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bro Thors nya Asgård
SKU
76200
EAN
5702016989700
UPC
673419345538
Delar
265
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.