LEGO Carnage 76199

LEGO klosskopia av alienskurken Carnage

lego 76199 carnage
 • 546 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76199 SKU

LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) tar dina byggkunskaper till Marvel Universe när du återskapar de mardrömslika ansiktsdragen hos denna alienskurk. Autentiska detaljer att bygga och visa upp. Från de låga, röda ögonbrynen till de utskjutande käkarna med bajonettliknande tänder – denna LEGO klosskopia av Carnage ger alla som gillar Marvels filmer och modellbygge en byggupplevelse som …

Läs mer...

Priser LEGO Carnage 76199

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 403 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Carnage 76199

LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) tar dina byggkunskaper till Marvel Universe när du återskapar de mardrömslika ansiktsdragen hos denna alienskurk.

Autentiska detaljer att bygga och visa upp
Från de låga, röda ögonbrynen till de utskjutande käkarna med bajonettliknande tänder – denna LEGO klosskopia av Carnage ger alla som gillar Marvels filmer och modellbygge en byggupplevelse som är utmanande men mycket givande. Med en snygg namnskylt på den stadiga basen är denna fantastiska modell imponerande att visa upp bredvid andra LEGO skapelser från serietidningarnas värld.

LEGO modellset
Fly vardagen och återupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, snygga att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresenter, julklappar och personliga gåvor till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Bygg din egen LEGO klosskopia av den skoningslöse superskurken Carnage, med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199).
 • Detta klossprojekt med 546 klossar fångar alienskurkens alla monstruösa, autentiska detaljer – från de låga, röda ögonbrynen till de bajonettliknande tänderna – och modellen står på en stadig bas med en snygg namnskylt.
 • Tillfredsställelsen av ett slutfört byggprojekt varar långt efter att du är klar med den praktiska monteringen av denna Marvel samlarmodell.
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell av en ikonisk skurk är det perfekta projektet för vuxna som gillar Marvels filmer och modellbygge.
 • Den färdiga modellen är 19 cm hög, 9 cm bred och 15 cm djup, och blir en fascinerande uppvisningsmodell som drar uppmärksamhet till sig, oavsett om du visar upp den hemma eller på jobbet.
 • Denna högkvalitativa uppvisningsmodell erbjuder ett avkopplande tidsfördriv för modellbyggare när de gradvis får Carnage att växa fram med LEGO klossar.
 • Du kan påbörja detta fascinerande byggprojekt direkt, tack vare de högkvalitativa, trycka instruktionerna som ingår.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har designats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Carnage
SKU
76199
EAN
5702016989687
UPC
673419345590
Delar
546
Tema
LEGO Marvel
Ålder
18+ år
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.