LEGO Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid 76198

Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid

lego 76198 spider man doktor octopus i robotstrid
 • 305 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76198 SKU

Håll en mäktig robot i varje hand – och låt striden börja! LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid (76198) ger barn dubbelt så mycket superstor superhjälteaction. Funktionsspäckat för oändliga fantasilekar. Detta dubbla robotset med Spider-Man och Doktor Octopus har pilotminifigurer, rörliga leder och coola vapen. Barn kan placera minifigurerna Spider-Man och Doktor Octopus …

Läs mer...

Priser LEGO Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid 76198

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Amazon.se Amazon.se 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid 76198

Håll en mäktig robot i varje hand – och låt striden börja! LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid (76198) ger barn dubbelt så mycket superstor superhjälteaction.

Funktionsspäckat för oändliga fantasilekar
Detta dubbla robotset med Spider-Man och Doktor Octopus har pilotminifigurer, rörliga leder och coola vapen. Barn kan placera minifigurerna Spider-Man och Doktor Octopus i cockpit i deras respektive robot. Robotarnas rörliga leder, plus kraftskott, spindelnät och andra roliga tillbehör låter unga superhjältar återuppleva filmaction från Marvel och hitta på egna oändliga äventyr.

 • LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid (76198) ger barn dubbelt så mycket superstor superhjälteaction. Gör striderna mäktigare med dessa 2 rörliga robotar och minifigurer.
 • Innehåller minifigurerna Spider-Man och Doktor Octopus med varsin byggbar robot, med rörliga leder, kraftskott, spindelnät, handbojor och andra tillbehör.
 • Barn kan öppna robotarnas cockpitar, placera minifigurerna inuti och kliva in i en värld full av fantasifull action och äventyr där de har kul med oändliga rollekar med de gigantiska, funktionsspäckade robotarna.
 • En fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla unga superhjältar eller actiondyrkande barn från 7 år.
 • De 2 robotarna är 11 cm höga – perfekta för handgripliga rollekar. Och när dagens action är över är de rörliga robotarna snygga att visa upp i barnrummet.
 • Det finns fler LEGO Marvel robotar att samla på och kombinera för att ge barn oändliga möjligheter när de återskapar filmaction och hittar på egna berättelser.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider-Man & Doktor Octopus i robotstrid
SKU
76198
EAN
5702016989694
UPC
673419345606
Delar
305
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.