LEGO Spider-Mans drönarduell 76195

Flygande actionstrid med Spider-Man och Vulture

lego 76195 spider mans dronarduell
 • 198 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76195 SKU

Marvel-fans kan fira premiären av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home med det högtflygande, actionfyllda byggsetet LEGO Marvel Spider-Mans drönarduell (76195). En bevingad skurk och en knoppskjutande drönare. Den onda Vultures ikoniska, utsträckta vingar är ett frestande mål för Spider-Mans nät. Och när Spider-Man lyfter i den gigantiska drönaren med 4 rotorer har den flygande skurken …

Läs mer...

Priser LEGO Spider-Mans drönarduell 76195

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 308 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 396 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Spider-Mans drönarduell 76195

Marvel-fans kan fira premiären av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home med det högtflygande, actionfyllda byggsetet LEGO Marvel Spider-Mans drönarduell (76195).

En bevingad skurk och en knoppskjutande drönare
Den onda Vultures ikoniska, utsträckta vingar är ett frestande mål för Spider-Mans nät. Och när Spider-Man lyfter i den gigantiska drönaren med 4 rotorer har den flygande skurken inte en chans. Det här mångsidiga leksetet innehåller 2 av Marvels populäraste karaktärer och är fullspäckat med lekmöjligheter – både på marken och i luften.

 • Gör ett Marvel-fans vänner gröna av avund med LEGO Marvel Spider-Mans drönarduell (76195). Detta högtflygande superhjälteset tar striden upp i luften.
 • Innehåller 2 minifigurer som inspirerar till fantasifulla lekar – Spider-Man och Vulture – och en byggbar drönare med 4 rotorer och 2 knoppkanoner.
 • Barn kan fästa Spider-Man på drönarens undersida genom ett långt nät och iscensätta fantasifulla äventyr på marken och i luften.
 • En unik födelsedagspresent eller julklapp till Marvel-fans från 7 år.
 • Drönaren är 5 cm hög, 23 cm lång och 25 cm bred.
 • Detta mångsidiga set kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel byggset.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker är högkvalitativa lekset som är utformade för att erbjuda unga superhjältar oändliga möjligheter till fantasifull lek.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider-Mans drönarduell
SKU
76195
Delar
198
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.