LEGO Tony Starks sakaariska Iron Man 76194

Nya robotventyr med ikoniska karaktrer frn Marvel

lego 76194 tony starks sakaariska iron man
 • 369 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76194 SKU

Ta Marvel-fans till en ny dimension av byggande, lek och fantasifulla äventyr med LEGO Marvel Tony Starks sakaariska Iron Man (76194). Detta iögonfallande LEGO Marvel byggset låter barn från 8 år återskapa scener från den tecknade Marvel-serien What If...? på Disney+ och utforska nya äventyr från Marvel Cinematic Universe. Nya äventyr med ikoniska superhjältar. Den här …

Läs mer...

Priser LEGO Tony Starks sakaariska Iron Man 76194

Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 569 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Tony Starks sakaariska Iron Man 76194

Ta Marvel-fans till en ny dimension av byggande, lek och fantasifulla äventyr med LEGO Marvel Tony Starks sakaariska Iron Man (76194). Detta iögonfallande LEGO Marvel byggset låter barn från 8 år återskapa scener från den tecknade Marvel-serien What If...? på Disney+ och utforska nya äventyr från Marvel Cinematic Universe.

Nya äventyr med ikoniska superhjältar
Den här spännande fortsättningen på Marvel Cinematic Universe innehåller 3 minifigurer – Tony Stark, Valkyrie och The Watcher – och en byggbar robot som kan omvandlas till en kraftfull bil. Barn kan sätta minifiguren Tony Stark i den sakaariska Iron Man-roboten, en cool, rörlig, mekanisk jätte som barn kan vrida och vända i superhjälteäventyrets action. När mer fart behövs kan barn bygga om den mäktiga roboten till ett kraftfullt fordon och snabbt köra iväg mot fler fantastiska äventyr.

 • Byggsetet LEGO Marvel Tony Starks sakaariska Iron Man (76194) ger liv åt Marvel Studios tv-serie What If...? och tar barn till en ny dimension av byggande, lek och fantasifulla äventyr.
 • Med minifigurerna Tony Stark, Valkyrie och The Watcher, plus en byggbar robot som kan byggas om till ett coolt och kraftfullt fordon.
 • Barn kan sätta minifiguren Tony Stark i den mycket rörliga sakaariska Iron Man-roboten, som är redo för superhjälteaction. När mer fart behövs kan roboten byggas om till en kraftfull bil.
 • Sätt barn från 8 år som älskar Marvel Studios What If...? på Disney+ och Marvel-filmerna mitt i all superhjälteaction med den fantastiskt omvandlingsbara sakaariska Iron Man-roboten.
 • Den rörliga roboten är 15 cm hög och kan byggas om till en racerbil i Tony Stark-stil.
 • Det finns fler LEGO Marvel robotar som barn kan samla på och kombinera för att återskapa superhjälteaction från filmerna och hitta på egna oändliga fantasiberättelser.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tony Starks sakaariska Iron Man
SKU
76194
EAN
5702016913224
UPC
673419339902
Delar
369
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.