LEGO Väktarnas skepp 76193

Ett autentiskt detaljerat Marvel-rymdskepp att bygga och visa upp

lego 76193 vaktarnas skepp
 • 1901 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76193 SKU

LEGO Marvel Väktarnas skepp (76193) är perfekt för byggare från 14 år som älskar filmerna om Marvel Avengers, eller bara gillar att bygga coola modeller. Bygg- och uppvisningsmodell av Marvel-rymdskepp. Fans kan återskapa de autentiska detaljerna och den grymma stilen hos ett av de mest ikoniska rymdskeppen från filmerna om Marvel Avengers. Den öppningsbara cockpiten har …

Läs mer...

Priser LEGO Väktarnas skepp 76193

Proshop.se Proshop.se -22% 1 559 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -20% 1 599 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -12% 1 759 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 000 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Väktarnas skepp 76193

LEGO Marvel Väktarnas skepp (76193) är perfekt för byggare från 14 år som älskar filmerna om Marvel Avengers, eller bara gillar att bygga coola modeller.

Bygg- och uppvisningsmodell av Marvel-rymdskepp
Fans kan återskapa de autentiska detaljerna och den grymma stilen hos ett av de mest ikoniska rymdskeppen från filmerna om Marvel Avengers. Den öppningsbara cockpiten har plats för alla ikoniska LEGO Marvel minifigurer som ingår i setet: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor och en Chitauri-krigare. Med roliga funktioner som vapenförvaring, dator och en matplats där hjältarna kan dricka kaffe och äta munkar. Ett roterande ställ gör att rymdskeppet kan visas upp i dynamiska positioner för oändliga fantasifulla äventyr. Och när all action är över är det supercoolt att visa upp i barnrummet.

Fantastiska byggleksaker för unga superhjältar
Marvel Avengers byggseten låter barn återuppleva scener från sina favoritfilmer från Marvel och öppnar ett spännande universum fullt av fantasifulla superhjältelekar.

 • Överraska ett barn med passion för filmerna om Guardians of the Galaxy och Marvel Avengers med det fantastiska setet LEGO Marvel Väktarnas skepp (76193).
 • Innehåller LEGO minifigurerna Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor och en Chitauri-krigare, plus coola vapen och tillbehör.
 • Ta med barn till ett universum fullt av fantasifulla äventyr med detta givande modellbyggprojekt. Och när all action är över är rymdskeppet snyggt att visa upp på det roterbara stället.
 • Denna imponerande bygg- och uppvisningsmodell för barn är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig belöning till alla modellbyggare eller fans av Marvel Universe från 14 år.
 • Skeppet (inklusive ställ) är 25 cm högt, 36 cm långt och 59 cm brett och står säkert på en robust, roterbar bas.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker ger unga superhjältar högkvalitativa lekset utformade för att erbjuda oändliga fantasifulla lekmöjligheter.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Väktarnas skepp
SKU
76193
EAN
5702016913217
UPC
673419339896
Delar
1901
Tema
LEGO Marvel
Ålder
14+ år
LEGO pris
2 000 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.