LEGO Avengers: Endgame – Den sista striden 76192

Massor av LEGO Marvel action i Avengers hgkvarter

lego 76192 avengers endgame den sista striden
 • 527 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76192 SKU

Ge liv åt klassisk filmaction från Marvel med leksetet LEGO Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden (76192). Det ultimata leksetet för alla som gillar Marvel Avengers. Barn kan följa med en imponerande uppsättning LEGO Marvel karaktärer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos och en Centauri-krigare – för oändliga superhjälteäventyr …

Läs mer...

Priser LEGO Avengers: Endgame – Den sista striden 76192

Lego.com LEGO.com 804 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 316 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Avengers: Endgame – Den sista striden 76192

Ge liv åt klassisk filmaction från Marvel med leksetet LEGO Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden (76192).

Det ultimata leksetet för alla som gillar Marvel Avengers
Barn kan följa med en imponerande uppsättning LEGO Marvel karaktärer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos och en Centauri-krigare – för oändliga superhjälteäventyr vid Avengers högkvarter. Setet är fullpackat med funktioner som inspirerar till fantasifulla lekar: Iron Mans labb där han bygger den grymma Nano-handsken, ett sällskaps- och mötesrum där superhjältarna kan samlas, en fängelsecell och en skåpbil som kan öppnas för att avslöja en tidsmaskin.

Coolt LEGO Avengers set med superhjälteminifigurer
LEGO Marvel Avengers byggseten innehåller fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla så att barn kan återskapa de bästa scenerna från sina favoritfilmer från Marvel, och öppnar en spännande värld full av fantasifulla superhjältelekar.

 • LEGO Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden (76192) låter barn återskapa den häftigaste actionscenen från Marvels film, med grymma superhjältar, coola funktioner och fantastiska tillbehör.
 • Innehåller minifigurerna Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch och Centauri-krigare, plus figuren Thanos och mikrofiguren Ant-Man.
 • Barn kan följa med en fantastisk uppsättning LEGO Marvel karaktärer till Avengers högkvarter, som innehåller Iron Mans labb, ett sällskapsrum, en fängelsecell och en skåpbil som kan öppnas för att avslöja en tidsmaskin.
 • En speciell present som kommer att uppskattas av alla Marvel Avengers-fans från 8 år.
 • Detta mångsidiga lekset är 16 cm högt, 37 cm brett och 12 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel byggset.
 • Med en stor kanon som kan svänga, luta och avfyra en stor pil med gummispets, och en svängande och lutande radar på högkvarterets tak.
 • Tillbehör: snacks, drycker, vapenställ och autentiska detaljer som Thanos dubbeleggade svärd, som barn kan bygga om till 2 enkla svärd.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker ger unga superhjältar högkvalitativa lekset utformade för att erbjuda oändliga fantasifulla lekmöjligheter.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Avengers: Endgame – Den sista striden
SKU
76192
EAN
5702016913200
UPC
673419339889
Delar
527
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.