LEGO Infinity-handsken 76191

Infinity-handske med Infinity-stenar, att bygga och visa upp

lego 76191 infinity handsken
 • 590 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76191 SKU

LEGO Marvel Infinity-handsken (76191) är ett utmanande byggprojekt som belönar byggaren med en imponerande uppvisningsmodell som skapar en sann Marvel-känsla. Samlarmodell från Marvel. Denna LEGO klosskopia av den ikoniska Infinity-handsken från Marvel Studios filmer Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp. Med rörliga fingrar, Infinity-stenar …

Läs mer...

Priser LEGO Infinity-handsken 76191

Proshop.se Proshop.se -29% 862 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -28% 869 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -15% 1 029 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 1 160 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Infinity-handsken 76191

LEGO Marvel Infinity-handsken (76191) är ett utmanande byggprojekt som belönar byggaren med en imponerande uppvisningsmodell som skapar en sann Marvel-känsla.

Samlarmodell från Marvel
Denna LEGO klosskopia av den ikoniska Infinity-handsken från Marvel Studios filmer Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp. Med rörliga fingrar, Infinity-stenar i starka färger och en informationsskylt på den robusta basen är denna gyllene handske en uppslukande byggutmaning, och den färdiga modellen kommer att trollbinda alla som ser den.

LEGO modellset
Fly från den livliga vardagen och fördjupa dig i avslappnande LEGO byggset för vuxna – perfekt för alla med intresse för kreativt byggande eller serietidningskultur.

 • Den vackra bygg- och uppvisningsmodellen LEGO Marvel Infinity-handsken (76191) fångar den fängslande stilen från Marvel Studios filmer Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame.
 • Denna autentiska, gyllene LEGO klosskopia av den ikoniska Infinity-handsken har Infinity-stenar i starka färger och ett robust ställ med en informationsskylt.
 • Denna modell med 590 delar ger vuxna Marvel-fans en möjlighet att fördjupa sig i kreativt byggande och återskapa en av serietidningskulturens mest välkända, och mest förödande, vapen.
 • Denna imponerande bygg- och uppvisningsmodell är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig belöning till alla modellbyggare eller vuxna som gillar Marvel Universe.
 • Denna fascinerande modell är 31 cm hög, 13 cm bred och 11 cm djup och är snygg att visa upp i hemmet eller på arbetsplatsen.
 • Denna imponerande hyllning till Marvel erbjuder en tillfredsställande byggupplevelse som resulterar i en tidlös uppvisningsmodell som garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig.
 • Med hjälp av högkvalitativa, tydliga instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har utformats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Infinity-handsken
SKU
76191
UPC
673419339872
Delar
590
Tema
LEGO Marvel
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 210 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.