LEGO Iron Man: Iron Mongers förödelse 76190

Superstor superhjlteaction med roboten Iron Monger!

lego 76190 iron man iron mongers forodelse
 • 479 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76190 SKU

Det blir stor stridsaction för unga superhjältar när de har kul med oändliga fantasifulla rollekar med LEGO Marvel Iron Man: Iron Mongers förödelse (76190). Gigantiska roboten Iron Monger. Denna fängslande, spännande byggleksak är baserad på klassiska scener från Marvel Studios första Iron Man-film och kommer att skicka barns fantasi på episka äventyr med en av Marvels …

Läs mer...

Priser LEGO Iron Man: Iron Mongers förödelse 76190

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Iron Man: Iron Mongers förödelse 76190

Det blir stor stridsaction för unga superhjältar när de har kul med oändliga fantasifulla rollekar med LEGO Marvel Iron Man: Iron Mongers förödelse (76190).

Gigantiska roboten Iron Monger
Denna fängslande, spännande byggleksak är baserad på klassiska scener från Marvel Studios första Iron Man-film och kommer att skicka barns fantasi på episka äventyr med en av Marvels mest ikoniska skapelser – roboten Iron Monger. Robotens bågreaktor lyser när barn vrider, vänder och justerar robotens position för att avfyra en 6-knoppskanon på den högra armen och en 3-knoppskanon på den vänstra. Barn kan besvara elden med Iron Mans kraftkanoner för att rädda Pepper och besegra det mekaniska monstret.

Coolt LEGO Avengers set med superhjälteminifigurer
LEGO Marvel Avengers byggseten innehåller fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla så att barn kan återskapa de bästa scenerna från sina favoritfilmer från Marvel, och öppnar en spännande värld full av fantasifulla superhjältelekar.

 • Med sina rörliga leder och coola vapen inspirerar LEGO Marvel Iron Man: Iron Mongers förödelse (76190) till oändliga, fantasifulla robotstrider i stor skala.
 • Innehåller minifigurerna Iron Man, Obadiah Stane och Pepper Potts. Roboten har en 6-knoppskanon på högra armen, en 3-knoppskanon på vänstra armen och en bågreaktor som lyser i mörkret på bröstkorgen.
 • Barn kan placera minifiguren Obadiah Stane i roboten Iron Monger och sedan styra den megastora, ledade roboten i episka strider mot Iron Man och Pepper Potts.
 • Fans av Marvels filmer och unga superhjältar från 9 år kan ta del av all superhjälteaction med detta häftiga lekset med roboten Iron Monger.
 • Iron Monger är 18 cm hög och har rörliga leder och fungerande fjädring som förbinder kroppen med axlarna för att skapa realistiska rörelser.
 • Det finns fler LEGO Marvel robotar för barn att samla på och kombinera för att ge liv åt all superhjälteaction från filmerna och inspirera till oändliga fantasiberättelser.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är pålitliga, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Iron Man: Iron Mongers förödelse
SKU
76190
EAN
5702016913187
UPC
673419339865
Delar
479
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.