LEGO Captain America mot Hydra 76189

Captain America kr in i strid p sin kraftfulla motorcykel

lego 76189 captain america mot hydra
 • 49 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76189 SKU

Hjälp unga superhjältar att utveckla kreativa byggfärdigheter med detta klassiska LEGO Marvel lekset. LEGO Marvel Captain America mot Hydra (76189) är utformat särskilt för barn från 4 år. Det uppmuntrar till gemensam lek och ger utvecklingsmässiga fördelar. En superstart för små actionhjältar. 4+-seten är skapade med unga byggare i åtanke och är fullspäckade med engagerande detaljer …

Läs mer...

Priser LEGO Captain America mot Hydra 76189

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 302 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Captain America mot Hydra 76189

Hjälp unga superhjältar att utveckla kreativa byggfärdigheter med detta klassiska LEGO Marvel lekset. LEGO Marvel Captain America mot Hydra (76189) är utformat särskilt för barn från 4 år. Det uppmuntrar till gemensam lek och ger utvecklingsmässiga fördelar.

En superstart för små actionhjältar
4+-seten är skapade med unga byggare i åtanke och är fullspäckade med engagerande detaljer som ser till att barn får en fantastisk lekupplevelse. I lådan innehåller varje påse med klossar en komplett modell och karaktär som barn kan bygga snabbt för att börja leka direkt! Setet innehåller en delvis färdigbyggd motorcykel som hjälper barn att börja bygga ”på egen hand”, och en rolig, visuell guide som ger intuitiva bygginstruktioner – perfekt för barn som inte kan läsa ännu.

Skoj för hela familjen
Ett LEGO 4+ lekset är en speciell överraskning till varje barn, och till resten av familjen. När vuxna delar med sig av sina byggkunskaper delar de viktiga utvecklingsmässiga milstolpar med sina unga byggare.

 • LEGO Marvel Captain America mot Hydra (76189) är ett supercoolt superhjältelekset särskilt skapat för att utveckla fantasi, fingerfärdighet och självförtroende hos barn från 4 år.
 • Innehåller minifigurerna Captain America och Hydra-agent, plus en byggbar motorcykel och en skivkanon med avtagbart vapen.
 • Barn kan knuffa Captain America på hans kraftfulla motorcykel och strida mot en ond Hydra-agent – precis som i Marvel Studios Avengers: Age of Ultron – och hitta på oändliga superhjälteäventyr på egen hand.
 • En stor startkloss och enkla bygginstruktioner ser till att barn från 4 år kan bygga med självförtroendet på topp när de sätter ihop Captain Americas motorcykel med stora hjul.
 • Motorcykeln är 4 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred, stor nog för episka äventyr och perfekt storlek för små händer att plocka upp och leka med.
 • En rolig visuell guide ger intuitiva bygginstruktioner – perfekt för barn som inte kan läsa än.
 • LEGO 4+ seten introducerar barn till en värld av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar som de kommer att älska att dela med sina föräldrar och lekkompisar.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att alla 4+ set är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Captain America mot Hydra
SKU
76189
EAN
5702016913170
UPC
673419339858
Delar
49
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.