LEGO Venom 76187

terskapa Venom: utomjordingen med sylvassa tnder

lego 76187 venom
 • 565 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76187 SKU

Utveckla dina byggkunskaper och föreviga det distinkta utseendet hos denna ikoniska superskurk med sylvassa tänder, med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187). En detaljerad kopia att bygga och visa upp. Alla som gillar Venom och filmerna om Spider-Man kommer att uppskatta en givande byggupplevelse när de återskapar aliensymbiotens skräckinjagande ansiktsdrag. De stora käkarna fulla av sylvassa tänder, …

Läs mer...

Priser LEGO Venom 76187

Proshop.se Proshop.se -23% 695 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -22% 699 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -13% 779 kr Se
LEGO.com LEGO.com 900 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Venom 76187

Utveckla dina byggkunskaper och föreviga det distinkta utseendet hos denna ikoniska superskurk med sylvassa tänder, med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187).

En detaljerad kopia att bygga och visa upp.
Alla som gillar Venom och filmerna om Spider-Man kommer att uppskatta en givande byggupplevelse när de återskapar aliensymbiotens skräckinjagande ansiktsdrag. De stora käkarna fulla av sylvassa tänder, den långa, slingrande tungan och de låga, svarta ögonbrynen skapar tillsammans denna unika uppvisningsmodell. Med en snygg namnskylt på den stadiga basen är denna fantastiska modell imponerande att visa upp bredvid andra LEGO skapelser från serietidningarnas värld.

LEGO modellset
Fly vardagen och återupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, snygga att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresenter, julklappar och personliga gåvor till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Bygg och visa upp en av de mest fruktade karaktärerna i Marvel Universe med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) – en fängslande bygg- och uppvisningsmodell skapad med vuxna i åtanke.
 • Denna utomjordiska varelse, med sylvassa tänder och lång, slingrande tunga, står på en stadig bas med en snygg namnskylt.
 • Denna Marvel samlarmodell kommer att ge glädje och tillfredsställelse långt efter att den praktiska, kreativa byggprocessen är klar.
 • Om du är en vuxen som gillar Marvel eller modellbygge är denna byggbara karaktärskopia det perfekta bygg- och uppvisningsprojektet för dig!
 • Denna snygga modell är 19 cm hög, 9 cm bred och 19 cm djup, och kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig när du visar upp den i ditt hem eller på kontoret.
 • Denna samlarmodell av Venom ger en avkopplande flykt från vardagen med en fascinerande kopia som växer fram med 565 LEGO klossar.
 • Du kan påbörja detta fascinerande byggprojekt direkt, tack vare de högkvalitativa, trycka instruktionerna som ingår.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har designats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Venom
SKU
76187
EAN
5702016913088
UPC
673419339759
Delar
565
Tema
LEGO Spider-Man
Ålder
18+ år
LEGO pris
900 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.