LEGO Black Panthers drakflygare 76186

Hgtflygande Marvel-action ombord p drakflygaren

lego 76186 black panthers drakflygare
  • 202 Delar
  • LEGO Marvel Tema
  • 76186 SKU

Unga superhjältar kan återskapa högtflygande stridsaction från Marvel Studios Avengers: Endgame med LEGO Marvel Black Panthers drakflygare (76186) – en av Marvel-filmernas mest ikoniska flygfarkoster. Överlägsen stridsfarkost för superhjältar. Denna autentiska kopia av Black Panthers legendariska flygfarkost är ett imponerande set utformat för att ge barn det bästa av både lek och uppvisning. Den futuristiska flygaren …

Läs mer...

Priser LEGO Black Panthers drakflygare 76186

Proshop.se Proshop.se -31% 180 kr Se
Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Black Panthers drakflygare 76186

Unga superhjältar kan återskapa högtflygande stridsaction från Marvel Studios Avengers: Endgame med LEGO Marvel Black Panthers drakflygare (76186) – en av Marvel-filmernas mest ikoniska flygfarkoster.

Överlägsen stridsfarkost för superhjältar
Denna autentiska kopia av Black Panthers legendariska flygfarkost är ett imponerande set utformat för att ge barn det bästa av både lek och uppvisning. Den futuristiska flygaren från Wakanda har 4 justerbara vingar – som kan flyttas framåt, bakåt, uppåt och neråt – 2 knoppkanoner och en öppningsbar cockpit där en minifigur kan sitta bakom kontrollerna. Setet innehåller 3 minifigurer för att inspirera till fantasifull lek: Black Panther, hans syster Shuri och en ond Chitauri-krigare med kraftkanon.

  • LEGO Marvel Black Panthers drakflygare (76186) sätter en av Marvel-filmernas mest ikoniska flygfarkoster i unga superhjältars händer.
Innehåller 3 minifigurer som inspirerar till fantasifulla lekar: Black Panther, hans syster Shuri och en ond Chitauri-krigare beväpnad med en kraftkanon. Den byggbara drakflygaren har 2 knoppkanoner. Barn kan flytta flygarens 4 vingar framåt, bakåt, uppåt och neråt när de återskapar snabb Marvel-filmaction, avfyrar knoppkanonerna och undviker fiendens kanon. En speciell födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till fans av Marvels filmer från 8 år. Drakflygaren är 4 cm hög, 22 cm lång och 28 cm bred och kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel byggset. Alla LEGO Marvel byggleksaker ger unga superhjältar högkvalitativa lekset utformade för att erbjuda oändliga fantasifulla lekmöjligheter. LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Black Panthers drakflygare
SKU
76186
UPC
673419339544
Delar
202
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.