LEGO Spider-Man mot Mysterios drönarattack 76184

Mysterios drnarstrid med Spider-Man och Nick Fury

lego 76184 spider man mot mysterios dronarattack
 • 73 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76184 SKU

Fira premiären av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home med LEGO Marvel Spider-Man mot Mysterios drönarattack (76184), som är särskilt designad för unga spindelnätskastare från 4 år. Handgriplig och fantasifull lek. Introducera kreativt byggande och oändliga äventyr för unga superhjältar med 3 LEGO Marvel minifigurer – Spider-Man, Nick Fury och Mysterio – en cool bil och …

Läs mer...

Priser LEGO Spider-Man mot Mysterios drönarattack 76184

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Spider-Man mot Mysterios drönarattack 76184

Fira premiären av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home med LEGO Marvel Spider-Man mot Mysterios drönarattack (76184), som är särskilt designad för unga spindelnätskastare från 4 år.

Handgriplig och fantasifull lek
Introducera kreativt byggande och oändliga äventyr för unga superhjältar med 3 LEGO Marvel minifigurer – Spider-Man, Nick Fury och Mysterio – en cool bil och en drönare med skivkanon. Innehåller ett specialbyggt startklosschassi som hjälper små barn att bygga, plus en enkel bygguide som visar hur man får ut mesta möjliga av setet. För mer byggskoj, ladda ner gratisappen LEGO Bygginstruktioner med digitala Instructions PLUS, som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.

Skoj för hela familjen
Ett LEGO 4+ lekset är en speciell gåva till alla barn – och till resten av familjen också. När vuxna delar med sig av sina byggfärdigheter delar de även värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sin lilla byggare.

 • LEGO Marvel Spider-Man mot Mysterios drönarattack (76184) är utformad för att utveckla fantasi, finmotorik och självförtroende hos barn från 4 år.
 • Innehåller populära minifigurer – Spider-Man, Nick Fury och Mysterio – en byggbar SUV, en stulen rubin och en bepansrad drönare med matchande fjärrkontroll.
 • När Mysterio försöker stjäla rubinen med sin drönare kan barn hjälpa Spider-man och Nick Fury att stoppa honom. Ett specialbyggt startklosschassi gör det lätt att komma igång med byggandet, så att barn får mer tid att leka.
 • Det här LEGO leksetet är särskilt utformat för barn från 4 år. Innehåller en startkloss och enkla byggsteg som hjälper barn att utveckla viktiga färdigheter medan de bygger och leker.
 • SUV:en är 4 cm hög, 9 cm lång och 5 cm bred, stor nog för episka äventyr och den perfekta storleken för små händer att plocka upp och leka med.
 • Med en enkel bygguide och delar som är sorterade i separata påsar med en leksak och en karaktär i varje påse kan små barn njuta av sin byggleksak ett steg i taget.
 • Ladda ner gratisappen LEGO Bygginstruktioner för mer byggskoj med digitala Instructions PLUS, som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.
 • LEGO 4+ seten introducerar barn till en värld av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar som de kommer att älska att dela med sina föräldrar och lekkompisar.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att alla 4+-set är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider-Man mot Mysterios drönarattack
SKU
76184
EAN
5702016913019
Delar
73
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.