LEGO Batman kåpa 76182

Fnga Batmans ikoniska stil med denna LEGO kpa

lego 76182 batman kapa
 • 410 Delar
 • LEGO DC Tema
 • 76182 SKU

Fördjupa dig i en utmanande och givande byggupplevelse när din fantasi förflyttar dig till GOTHAM CITY med denna imponerande LEGO DC Batman: Batman kåpa (76182). Batmans ikoniska hjälm att bygga och visa upp. Denna LEGO klossversion av den maskerade hjältens omisskännliga kåpa kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp. Med genomskinliga …

Läs mer...

Priser LEGO Batman kåpa 76182

Lego.com LEGO.com 749 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 046 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DC

Beskrivning LEGO Batman kåpa 76182

Fördjupa dig i en utmanande och givande byggupplevelse när din fantasi förflyttar dig till GOTHAM CITY med denna imponerande LEGO DC Batman: Batman kåpa (76182).

Batmans ikoniska hjälm att bygga och visa upp
Denna LEGO klossversion av den maskerade hjältens omisskännliga kåpa kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp. Med genomskinliga klossar för att återskapa ansiktet och en snygg faktaskylt på den stadiga basen. Denna fantastiska modell kommer att kännas meningsfull långt efter att byggarbetet är klart.

LEGO modellset
Fly vardagen en stund och återupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga och vackra att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresenter, julklappar och personliga gåvor till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Denna LEGO DC Batman: Batman kåpa (76182) förevigar Batmans omisskännliga stil i en fängslande bygg- och uppvisningsmodell skapad med vuxna i åtanke.
 • Denna fängslande modell är 22 cm hög, 10 cm bred och 12 cm djup, och blir en snygg uppvisningsmodell till hemmet eller arbetsplatsen.
 • Samlarsetet LEGO DC Batman: Batman kåpa erbjuder en handgriplig, avstressande byggupplevelse, med 410 LEGO klossar som långsamt förvandlas till en snygg uppvisningsmodell.
 • Denna autentiska LEGO klossversion av Batmans ikoniska hjälm innehåller genomskinliga delar för att återskapa ansiktet och en snygg faktaskylt på den stadiga basen.
 • Låt dina kreativa superbyggkrafter flöda. Denna Batman samlarmodell kommer att ge tillfredställelse och underhållning långt efter att det praktiska arbetet har slutförts.
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell är perfekt för alla som gillar modellbygge eller för vuxna fans av den maskerade hjälten. Det är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller personlig gåva.
 • Med hjälp av högkvalitativa, tydliga instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har designats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Batman kåpa
SKU
76182
EAN
5702016912999
UPC
673419339506
Delar
410
Tema
LEGO Batman
Ålder
18+ år
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.