LEGO Batman mot The Joker: Batmobilejakt 76180

Batman, Batgirl och The Joker i en bankrnsstrid

lego 76180 batman mot jokern batmobilejakt
 • 136 Delar
 • LEGO DC Tema
 • 76180 SKU

LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobilejakt (76180) är ett mångsidigt lekset med legendariska karaktärer och fantastiska fordon. Designat särskilt för barn från 4 år, för att inspirera till grupplek och uppmuntra utvecklingsmässiga fördelar. En superstart för unga superhjältar Detta LEGO 4+ set introducerar unga superhjältar till kreativt byggande och oändliga fantasilekar. Ett speciellt startklosschassi hjälper …

Läs mer...

Priser LEGO Batman mot The Joker: Batmobilejakt 76180

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Proshop.se Proshop.se 409 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DC

Beskrivning LEGO Batman mot The Joker: Batmobilejakt 76180

LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobilejakt (76180) är ett mångsidigt lekset med legendariska karaktärer och fantastiska fordon. Designat särskilt för barn från 4 år, för att inspirera till grupplek och uppmuntra utvecklingsmässiga fördelar.

En superstart för unga superhjältar

Detta LEGO 4+ set introducerar unga superhjältar till kreativt byggande och oändliga fantasilekar. Ett speciellt startklosschassi hjälper små barn att bygga Batmobile på egen hand. En enkel guide till att bygga och få ut det mesta av leksaken ingår. För mer byggskoj finns gratisappen LEGO Bygginstruktioner som innehåller digitala Instructions PLUS, där barn kan zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.

Skoj för hela familjen

Ett LEGO 4+ lekset är en speciell överraskning till varje barn, och till resten av familjen. När vuxna delar med sig av sina byggkunskaper delar de viktiga utvecklingsmässiga milstolpar med sina unga byggare.

 • Det supercoola superhjälteleksetet LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobilejakt (76180) är utformat för att utveckla fantasi, fingerfärdighet och byggkunskaper hos barn från 4 år.
 • Innehåller minifigurerna Batman, Batgirl och The Joker, en byggbar Batmobile, en knasig hotrod, bankvalv och massor av autentiska tillbehör.
 • När The Joker använder sin hotrod för att stjäla ett bankvalv fullt av pengar kan barn hjälpa Batman och Batgirl att avfyra Batmobiles vapen, kasta Batarangen och avfyra änterhaken för att stoppa honom.
 • Detta LEGO 4+ set är särskilt utformat med ett startklosschassi och enkla byggsteg så att barn från 4 år kan lära sig att bygga och utveckla kreativt självförtroende längs vägen.
 • Batmobile är 6 cm hög, 20 cm lång och 7 cm bred – stor nog för episka äventyr och perfekt storlek för små händer att plocka upp och leka med.
 • Med en enkel bygguide och delar som är sorterade i separata påsar med en leksak och en karaktär i varje påse kan små barn njuta av sin byggleksak ett steg i taget.
 • För mer byggskoj innehåller gratisappen LEGO Bygginstruktioner digitala Instructions PLUS, som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.
 • LEGO 4+ seten introducerar barn till en värld av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar som de kommer att älska att dela med sina föräldrar och lekkompisar.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att alla 4+ set är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Batman mot The Joker: Batmobilejakt
SKU
76180
EAN
5702016912975
UPC
673419339483
Delar
136
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.