LEGO Daily Bugle 76178

En bygg- och uppvisningsmodell som hyllar Marvel Universe

lego 76178 daily bugle
 • 3789 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76178 SKU

Spider-Man och Daily Bugle är oupplösligt sammankopplade. Fans av Marvel-universumet kan nu få sitt lystmäte med LEGO 76178 Daily Bugle. Den här imponerande byggnaden är fylld av fascinerande och spännande detaljer och är den största LEGO-setuppsättningen i Marvel-universumet hittills. Förvänta dig timmar av byggglädje, massor av erkännande och en fantastisk struktur som du kommer att återvända …

Läs mer...

Priser LEGO Daily Bugle 76178

LEGO.com LEGO.com -4% 4 000 kr Se
Proshop.se Proshop.se 4 670 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 5 111 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Daily Bugle 76178

Spider-Man och Daily Bugle är oupplösligt sammankopplade. Fans av Marvel-universumet kan nu få sitt lystmäte med LEGO 76178 Daily Bugle. Den här imponerande byggnaden är fylld av fascinerande och spännande detaljer och är den största LEGO-setuppsättningen i Marvel-universumet hittills.

Förvänta dig timmar av byggglädje, massor av erkännande och en fantastisk struktur som du kommer att återvända till om och om igen.

En enorm uppsättning med många minifigurer

LEGO Daily Bugle består av inte mindre än 3772 delar. På så sätt kan du bygga ett cirka 82 centimeter högt torn. Byggnaden är full av igenkännbara detaljer, till exempel Peter Parkers och J. Jonah Jamesons kontor. En distinkt gul taxi, en tidningsbutik och ett vattentorn finns också med.

Byggnaden består av fyra våningar, som var och en är löstagbara. Tak och fasader kan också avlägsnas från byggnaden, så att du kan beundra insidan i detalj. Dessutom får du inte mindre än 25 minifigurer med det här setet.

Självklart saknas inte Spider-Man, men du kommer också att möta Mysterio, Spider-Gwen, Venom, Miles Morales, Blade the Vampire Hunter, The Punisher och många andra. Med dessa kan du återskapa välkända berättelser från serien. Eller skapa dina egna spännande äventyr med dessa superhjältar och superskurkar.

Enkla instruktioner för en komplex konstruktion

När du ser LEGO Daily Bugle för första gången kommer du säkert att bli imponerad av den komplexa strukturen. Det gör den här LEGO satsen perfekt att bygga och placera på en synlig plats.

Byggnaden är full av överraskningar och detaljer, så den kommer att förvåna dig och dina vänner om och om igen. Men du behöver inte vara en konstruktionsexpert för att sätta ihop Daily Bugle. Setet levereras med detaljerade instruktioner som är lätta att följa.

Du guidas steg för steg genom byggprocessen, vilket gör att även vuxna byggare utan större erfarenhet kan börja bygga sitt eget Marvel-universum.

Skapa ditt eget Marvel-universum från LEGO

Under årens lopp har LEGO förevigat många delar av Marvel-universumet i spektakulära byggsatser. Fans av detta universum kan alltså börja bygga upp sitt eget favorituniversum hemma. Denna imponerande uppsättning av Daily Bugle bör verkligen inte missas. Hur ser ditt idealiska Marvel-universum ut?

 • LEGO Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) är det ultimata bygg- och uppvisningsprojektet för vuxna Marvel-entusiaster, med en stjärnuppsättning av Marvels mest hyllade hjältar och skurkar.
 • 25 minifigurer ger liv åt setet: Doktor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson och många fler!
 • 5 minifigurer är nya för detta set – vampyrjägaren Blade, Daily Bugles ägare J. Jonah Jameson, Black Cat, Daredevil och Punisher. Innehåller även Spider-Mans buggy.
 • Utforska dina kreativa byggsuperkrafter med denna kopia av Daily Bugles kontor, med 3 772 delar och autentiska detaljer, fascinerande funktioner och spektakulär superhjälteaction.
 • Denna 4-våningshyllning till Marvel Universe är ett givande bygg- och uppvisningsprojekt för vuxna byggare och alla som gillar serietidningskultur, och modellen kommer att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp.
 • Denna imponerande modell är 82 cm hög, 27 cm bred och 27 cm djup, och full av klassiska karaktärer, realistiska funktioner och roliga tillbehör.
 • Med hjälp av högkvalitativa, tydliga instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.
 • Sortimentet med LEGO set skapade särskilt för vuxna har utformats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Daily Bugle
SKU
76178
UPC
673419339612
Delar
3789
Tema
LEGO Marvel
Ålder
18+ år
LEGO pris
4 150 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.