LEGO Flykten från de tio ringarna 76176

Hghastighetsjakt och stridsaction!

lego 76176 flykten fran de tio ringarna
 • 321 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76176 SKU

LEGO Marvel Shang-Chi Flykten från de tio ringarna (76176) innehåller massor av ikonisk action och äventyr från Marvel Studios nästa storfilm. Med fantastiska karaktärer, fordon och massor av coola vapen är det ett grymt lekset som barn kommer att älska att bygga, leka med och visa upp. Höghastighetsaction med Marvel. Barn kan följa med några av …

Läs mer...

Priser LEGO Flykten från de tio ringarna 76176

LEGO.com LEGO.com -30% 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Flykten från de tio ringarna 76176

LEGO Marvel Shang-Chi Flykten från de tio ringarna (76176) innehåller massor av ikonisk action och äventyr från Marvel Studios nästa storfilm. Med fantastiska karaktärer, fordon och massor av coola vapen är det ett grymt lekset som barn kommer att älska att bygga, leka med och visa upp.

Höghastighetsaction med Marvel
Barn kan följa med några av de coolaste karaktärerna när de iscensätter oändliga fantasiäventyr med Shang-Chi, Katy och Morris från Marvel Studios Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Här finns spännande bil- och motorcykeljakter och strider med massor av vapen. Barn kan ta sig an Wenwu, De tio ringarnas ledare, och hans kumpan Razor Fist, som strider med en skivkanon och en 1x4-kanon med fjädermekanism som avfyrar ”pilar” mot alla i dess sikte. LEGO byggleksaker är perfekta för att iscensätta äventyr från Marvels värld – och detta set sätter all action i barns händer!

 • LEGO Marvel Shang-Chi Flykten från de tio ringarna (76176) är fullspäckat med kända karaktärer, fordon och vapen från Marvel Studios Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.
 • Innehåller 4 minifigurer – Shang-Chi, Katy, Wenwu och Razor Fist, plus figuren Morris, en SUV, 2 kanontorn och 2 motorcyklar.
 • Innehåller roliga tillbehör och vapen, inklusive 2 ringar, ett armborst, 2 dolkar, ett svärd och ett spjut.
 • Barn kan återskapa filmaction från Marvel Studios Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings och iscensätta egna coola äventyr när de bygger, leker och visar upp denna spännande byggleksak.
 • Överraska ett barn från 7 år med denna eftertraktade present till födelsedagen, jul eller ”bara för att”.
 • Bilen är 5 cm hög, 13 cm lång och 6 cm bred – den perfekta storleken för barn som vill ha kul med handgripliga lekar och sedan visa upp modellen i sitt rum.
 • Alla LEGO Marvel byggleksaker ger unga superhjältar högkvalitativa lekset utformade för att erbjuda oändliga fantasifulla lekmöjligheter.
 • LEGO klossar och delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO set tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Flykten från de tio ringarna
SKU
76176
UPC
673419339247
Delar
321
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.