LEGO Attacken mot spindeltillhållet 76175

Superhjlteaction i Spider-Mans supercoola hgkvarter

lego 76175 attacken mot spindeltillhallet
 • 466 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76175 SKU

Det fantastiska setet LEGO Marvel Spider-Man Attacken mot spindeltillhållet (76175) är den första LEGO versionen av superhjältens grymma högkvarter – till hälften högteknologiskt högkvarter och till hälften supercoolt tonårsrum! Allt en ung superhjälte behöver. Även superhjältar behöver slappna av i sina rum ibland. Men bara Spider-Man kan ha ett rum som det här! Med dator, PlayStation, …

Läs mer...

Priser LEGO Attacken mot spindeltillhållet 76175

Lego.com LEGO.com 999 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Attacken mot spindeltillhållet 76175

Det fantastiska setet LEGO Marvel Spider-Man Attacken mot spindeltillhållet (76175) är den första LEGO versionen av superhjältens grymma högkvarter – till hälften högteknologiskt högkvarter och till hälften supercoolt tonårsrum!

Allt en ung superhjälte behöver
Även superhjältar behöver slappna av i sina rum ibland. Men bara Spider-Man kan ha ett rum som det här! Med dator, PlayStation, basketkorg med bollskjutare, skateboard med ramp och en läskkyl är det den ultimata tonårslyan. Men det är mycket mer än så. Det är också det ultimata superhjältehögkvarteret med Peter Parkers kamera, träningsutrustning, motorcykel, Iron Spider-dräkt, vapen och till och med ett eget fängelse – praktiska saker när de onda superskurkarna Green Goblin och Venom bryter sig in.

 • Allt en tonårssuperhjälte behöver finns i LEGO Marvel Spider-Man Attacken mot spindeltillhållet (76175) – den första LEGO versionen av nätsvingarens högteknologiska högkvarter.
 • Innehåller minifigurerna Spider-Man, Green Goblin och Venom, en dator, ett PlayStation, basketspel, skateboard med ramp, läskkyl, kamera, träningsset, motorcykel, Iron Spider-dräkt, vapen och ett fängelse.
 • Unga superhjältar kan spela spel med Spider-Man i hans högkvarter. När 2 superskurkar bryter sig in är det dags för strid. Barn måste använda den fantastiska utrustningen och sina egna färdigheter för att rädda dagen.
 • En perfekt födelsedagspresent, julklapp eller bara-för-att-gåva till Marvel-fans från 8 år som vill sticka ut från mängden med det första LEGO setet med Spider-Mans högkvarter.
 • Spider-Mans spektakulära högkvarter är 14 cm högt, 41 cm långt och 17 cm brett och kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel Spider-Man set.
 • Med roliga extratillbehör, som en uppsättning spindelnät att kasta, säkerhetsskärmar att övervaka och en handstyrd bollkastare för basketträning.
 • Alla LEGO Marvel Spider-Man lekset är coola att samla på och ger barn chansen att återuppleva sina favoritstunder från superhjältefilmerna och skapa egna fantasifulla berättelser.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Attacken mot spindeltillhållet
SKU
76175
UPC
673419339230
Delar
466
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.