LEGO 76171 Miles Morales i robotrustning

Spider-Man robot och minifigur

lego 76171 miles morales i robotrustning
  • 125 Delar
  • LEGO Marvel Tema
  • 76171 SKU

LEGO® Marvel Spider-Man Miles Morales i robotrustning (76171) är en handgriplig överraskning för unga superhjältar som ger superhjälteäventyr i stor skala med rörliga leder och extra långt elektriskt spindelnät för att fånga skurkarna. Innehåller minifiguren Miles Morales och en byggbar robot, ett stort spindelnät som passar i både robotens och minifigurens händer, plus mindre …

Läs mer...

Priser LEGO 76171 Miles Morales i robotrustning

Lego.com LEGO.com 129 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO 76171 Miles Morales i robotrustning

  • LEGO Marvel Spider-Man Miles Morales i robotrustning (76171) är en handgriplig överraskning för unga superhjältar som ger superhjälteäventyr i stor skala med rörliga leder och extra långt elektriskt spindelnät för att fånga skurkarna.
Innehåller minifiguren Miles Morales och en byggbar robot, ett stort spindelnät som passar i både robotens och minifigurens händer, plus mindre spindelnät som kan fästas på robotens ben och på andra ställen. När barn placerar minifiguren i cockpiten på den superstora, rörliga roboten kan de återuppleva favoritfilmscener, skapa egna äventyr och strida mot andra robotar i sin samling. En spännande och oändligt underhållande födelsedagspresent, julklapp eller belöningsgåva till blivande superhjältar från 7 år. Denna hållbara byggleksak är 12 cm hög, vilket gör den perfekt för handgripliga rollekar. Och när all action tar slut är den supercool att visa upp i barnrummet. För mer byggskoj innehåller gratisappen LEGO Bygginstruktioner digitala Instructions PLUS som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset när de bygger. Alla LEGO Marvel Spider-Man lekset inspirerar till fantasifulla superhjälteäventyr där barn kan återskapa filmaction, hitta på egna berättelser och visa upp sina handbyggda scener. LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Miles Morales i robotrustning
SKU
76171
EAN
5702016912760
Delar
125
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.