LEGO 1989 Batwing​ 76161

Batman fans! En detaljerad modell av Batwing att bygga och visa upp

lego 76161 1989 batwing
 • 2363 Delar
 • LEGO DC Tema
 • 76161 SKU

Det här är ingen barnleksak. Om du tar BATMAN, serietidningarnas superhjältar eller coolt modellbygge på allvar är LEGO DC BATMAN 1989 Batwing för dig! Batwing byggprojekt. Återskapa de autentiska detaljerna och den gotiska elegansen hos BATMANs ikoniska flygplan Batwing med den här LEGO bygg- och uppvisningsmodellen. Den imponerande kopian har realistiska detaljer, avtagbart tak, full inredning, …

Läs mer...

Priser LEGO 1989 Batwing​ 76161

Lego.com LEGO.com 1 609 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 878 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DC

Beskrivning LEGO 1989 Batwing​ 76161

Det här är ingen barnleksak. Om du tar BATMAN, serietidningarnas superhjältar eller coolt modellbygge på allvar är LEGO DC BATMAN 1989 Batwing för dig!

Batwing byggprojekt
Återskapa de autentiska detaljerna och den gotiska elegansen hos BATMANs ikoniska flygplan Batwing med den här LEGO bygg- och uppvisningsmodellen. Den imponerande kopian har realistiska detaljer, avtagbart tak, full inredning, rörliga klaffar och en ny specialkloss som gör att du kan montera och visa upp din modell på väggen. Dessutom ingår stativ, namnskylt och 3 minifigurer – BATMAN, JOKERN och Lawrence the Boombox Goon – för att skapa en imponerande scen för din modell.

LEGO modellset
Fly från den hektiska vardagen och upptäck glädjen i att skapa kreativa modeller med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, vackra att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig gåva till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Hänge dig åt din passion för den maskerade hjälten med LEGO DC BATMAN 1989 Batwing. Om du är ett Batman fan eller älskar att bygga modeller är den här byggbara uppvisningsmodellen av Batwing för dig!
 • Den ikoniska stilen på Batwing från BATMAN filmen från 1989 framhävs med ett robust stativ, namnskylt och 3 minifigurer: BATMAN, JOKERN och en Boombox goon.
 • Det här utmanande och givande byggprojektet ger en fängslande och avstressande paus från den verkliga världen – och ser snyggt ut när det visas upp på väggen eller på stativet i ditt hem eller på jobbet.
 • Alla superhjälte- eller LEGO fans kommer att älska det här byggsetet med 2 363 delar. Oavsett om du köper den till dig själv eller som födelsedagspresent eller julklapp till någon annan kommer LEGO Batwing modellen garanterat att leverera timmar av nöje.
 • LEGO DC BATMAN 1989 Batwing är 11 cm hög, 52 cm lång och 58 cm bred och ser fantastiskt cool ut på stativet eller fäst på väggen.
 • Inga batterier behövs. Det härBATMAN samlarsouveniren erbjuder en praktisk byggupplevelse och kommer när den visas upp att fånga blicken hos alla som gillar BATMAN, science fiction eller modellbyggen.
 • Enliga instruktioner av hög kvalitet ingår så att du får mesta möjliga nöje av det här fascinerande byggprojektet.
 • Ingår i en serie autentiska LEGO reproduktioner som utformats för att ge en tillfredsställande byggupplevelse och en modell att visa upp. För fler set i serien, kolla in LEGO DC BATMAN 1989 Batmobile.
 • Du behöver inga superkrafter för att sätta ihop och dra isär LEGO klossar och delar. De uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de passar ihop och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att din fantastiska modell uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för leksaker i GOTHAM CITY och på planeten jorden i övrigt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO 1989 Batwing​
SKU
76161
EAN
5702016669404
Delar
2363
Tema
LEGO Batman
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 609 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.