LEGO Marvel Domo lyfter 76156

Svårt att hitta

Marvel Studios Eternals rymdskepp och superhjlteminifigurer

lego 76156 marvel domo lyfter
 • 1040 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76156 SKU

LEGO Marvel Domo lyfter (76156) låter barn utforska den detaljerade insidan av Eternals rymdskepp och sedan återskapa slutstriden med 6 superhjälteminifigurer och 2 onda Deviants. Byggleksak med rymdskepp och superhjältestrider. Om du letar efter en ny leksak till ett barn kommer det här leksetet med rymdskeppsstrid att bli en succé. Barn samarbetar med 6 Eternals – …

Läs mer...

Priser LEGO Marvel Domo lyfter 76156

Proshop.se Proshop.se -36% 831 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -8% 1 199 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Marvel Domo lyfter 76156

LEGO Marvel Domo lyfter (76156) låter barn utforska den detaljerade insidan av Eternals rymdskepp och sedan återskapa slutstriden med 6 superhjälteminifigurer och 2 onda Deviants.

Byggleksak med rymdskepp och superhjältestrider
Om du letar efter en ny leksak till ett barn kommer det här leksetet med rymdskeppsstrid att bli en succé. Barn samarbetar med 6 Eternals – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig och Phastos – och utforskar deras fantastiska rymdskepp. De 3 sidorna kan öppnas för att komma åt cockpit, vapenrum, laboratorium med mera. Men när Deviants onda ledare anländer med sin kumpan måste barn använda rymdskeppet för att besegra Deviants! Om du köper till någon som samlar på minifigurer är det här det enda LEGO leksetet med minifigurerna Druig och Phastos!

Marvel Studios Eternals lekset – superhjälteleksaker
LEGO Marvel The Eternals byggmodeller är actionleksaker med coola minifigurer som inspirerar ungas fantasi och blir perfekta julklappar och födelsedagspresenter.

 • Byggleksaken LEGO Marvel Domo lyfter (76156) tar med barn in i Eternals rymdskepp och låter dem leka rollekar om oändliga strider med superhjälteminifigurer och Deviant-varelser.
 • Med 6 minifigurer – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi och de exklusiva Druig och Phastos – 2 Deviant-actionfigurer, inklusive Deviants ledare Kro, rymdskepp, vapen och tillbehör.
 • Barn kan använda alla sina superhjälteförmågor i slutstriden mellan Eternals och Deviants. Eternals rymdskepp med sin detaljerade insida garanterar att den fantasifulla leken blir helt överjordisk!
 • Letar du efter en byggbar superhjälteleksak för barn? Det här LEGO Marvel The Eternals leksetet, med 6 coola minifigurer och 2 Deviant-actionfigurer, blir en fantastisk julklapp eller födelsedagspresent till barn från 8 år.
 • Med Eternals 22 cm långa rymdskepp ger LEGO Marvel Domo lyfter barn fantasifull superhjälteaction i episk skala – och det ser dessutom fantastiskt ut i vilket sovrum som helst.
 • Till den här lättbyggda leksaken medföljer enkla, tydliga instruktioner som gör att barn direkt kan bygga, leka och njuta av maximalt med fantasifullt skoj med sitt Eternals-superhjälteset.
 • LEGO Marvel The Eternals leksaker sätter action och äventyr från den nya superhjältefilmen i barns händer! Med coola samlarkaraktärer tar de fantasifulla rolleksäventyren aldrig slut.
 • LEGO byggleksaker uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggleksak uppfyller stränga säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Marvel Domo lyfter
SKU
76156
EAN
5702016619362
UPC
673419320474
Delar
1040
Tema
LEGO Marvel
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.