LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga 76155

6 minifigurer fr filmaction frn Marvel Studios Eternals!

lego 76155 marvel the eternals i arishems skugga
 • 493 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76155 SKU

Kombinera alla roliga delar av Marvel Studios film Eternals i ett fantastiskt LEGO lekset. I Arishems skugga (76155) samlar 4 Eternals, en Deviant och en Celestial i en superhjältekamp som barn kommer att älska. Återskapa Marvel filmens action. Barn hjälper 4 Eternals att besegra en Deviant fladdermus. Eternals har coola krafter: Ajak är den enda som …

Läs mer...

Priser LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga 76155

Proshop.se Proshop.se -36% 572 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -33% 599 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -9% 819 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga 76155

Kombinera alla roliga delar av Marvel Studios film Eternals i ett fantastiskt LEGO lekset. I Arishems skugga (76155) samlar 4 Eternals, en Deviant och en Celestial i en superhjältekamp som barn kommer att älska.

Återskapa Marvel filmens action
Barn hjälper 4 Eternals att besegra en Deviant fladdermus. Eternals har coola krafter: Ajak är den enda som kan kommunicera med de kraftfulla utomjordiska varelserna Celestials, Sersi förvandlar materia till vad hon än vill, Ikaris har övermänsklig styrka och Kingo kan skjuta energi. Setet innehåller också en rörlig Celestial figur som kan hålla en Eternal minifigur i handen. Och om du köper setet till någon som gillar minifigurer är det här grymma LEGO leksetet dey enda som innehåller minifigurerna Ajak och Kingo!

Marvel Studios Eternals lekset
LEGO Marvel The Eternals byggleksaker är unika lekset med coola karaktärer som inspirerar barns fantasifulla lek och tar dem till ett oändligt universum av rollekar.

 • Leksetet LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga (76155) sätter all action från Marvel-filmen i händerna på unga superhjältar när de hjälper 4 av Eternals att ta sig an en ond Deviant.
 • Inspirera till fantasifull lek med 4 Eternals-superhjälteminifigurer – Ikaris, Sersi och exklusiva Ajak och Kingo – en Deviant, en rörlig Celestial med bröstplåt som lyser upp, 2 dolkar, 1 svärd, 2 minikanoner och en klinga.
 • Barn måste använda alla sina superhjälteförmågor när en Deviant anfaller 4 Eternals. Med en allsmäktig Celestial som är tillräckligt stor att hålla en Eternal som tittar på i sin hand – allt kan hända!
 • Letar du efter en cool födelsedagspresent eller julklapp till ett barn från 7 år? Med minifigurer att samla på, stora rörliga varelser och oändlig action – alla unga superhjältar kommer att älska det här LEGO Marvel leksetet.
 • Med den 30 cm höga figuren av Celestial ger LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga barn en massa superhjälteaction som också ser helcool ut i vilket barnrum som helst.
 • Batterierna till ljusklossen ingår, så att unga superhjältar kan njuta av handgripliga lekar och fantasifulla rollekar direkt ur lådan.
 • Tack vare enkla, tydliga instruktioner kan barn direkt njuta av roligt bygge och fantasifull lek med sitt Eternals-superhjälteset.
 • Barn kan kombinera det här setet med andra i LEGO Marvel The Eternals sortimentet för ännu fler fantasifulla lekar.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Marvel The Eternals I Arishems skugga
SKU
76155
UPC
673419320467
Delar
493
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.