LEGO 76151 Venomosaurus bakhll

Svårt att hitta

Filmaction frn Marvel med superhjlteminifigurer och Venomosaurus!

lego 76151 venomosaurus bakhll
 • 640 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76151 SKU

LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus bakhåll (76151) sätter Marvels filmaction i barnens händer. Detta mångsidiga lekset inspirerar till oändliga rollekar där unga superhjältar kan återskapa fantasifulla strider mellan Spider-Man och Venom. Rolleksäventyr med Marvel Spider-Man Alla som gillar Marvel kan återskapa sina favoritfilmscener och hitta på egna fantasifulla äventyr med minifigurerna Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham och Venom i …

Läs mer...

Priser LEGO 76151 Venomosaurus bakhll

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO 76151 Venomosaurus bakhll

LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus bakhåll (76151) sätter Marvels filmaction i barnens händer. Detta mångsidiga lekset inspirerar till oändliga rollekar där unga superhjältar kan återskapa fantasifulla strider mellan Spider-Man och Venom.

Rolleksäventyr med Marvel Spider-Man

Alla som gillar Marvel kan återskapa sina favoritfilmscener och hitta på egna fantasifulla äventyr med minifigurerna Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham och Venom i en strid om det viktiga Venom-ägget. De kreativa lekarna blir ännu mer actionfyllda när barnen sätter minifiguren Venom i den mäktiga Venomosaurus, med farliga käkar och svarta nätvapen, och Spider-Man i megabuggyn, med häftiga vapen och superfjädring.

Populära superhjälteleksaker

LEGO Marvel Spider-Man lekseten är fulla av fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla på. Dessa coola byggleksaker förflyttar barn till en värld full av superhjälteäventyr där de utvecklar viktiga färdigheter samtidigt som de utforskar och leker.

 • Det coola leksetet LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus bakhåll (76151) sätter superhjältefilmaction, byggleksaker med samlarminifigurer och fantasifulla rollekar i händerna på barn som älskar Marvels filmer.
 • Barn kan återuppleva sina favoritfilmscener från Marvel och skapa egna äventyr med minifigurerna Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham och Venom när de strider om Venom-ägget – där Venom-skelettet finns.
 • De kreativa lekarna blir ännu intensivare när barnen sätter minifiguren Venom i byggleksaken Venomosaurus, med farliga käkar och svarta nätvapen, och Spider-Man i megabuggyn, med häftiga vapen och superfjädring.
 • Det är inte bara fans av Marvels filmer som kommer att älska denna byggleksak med Spider-Man som födelsedagspresent. Den är också en perfekt present till barn från 8 år som älskar fantasifulla lekar med coola actionbyggleksaker.
 • Den 18 cm höga byggleksaken Venomosaurus kommer att inspirera till oändliga, storslagna äventyr och passar perfekt att visa upp i alla barnrum.
 • Denna coola mekaniska byggleksak kräver inga batterier, så barn kan njuta av kreativt skoj, fantasifulla rollekar och praktisk action när och var de vill.
 • Enkla, tydliga instruktioner hjälper barn att börja bygga och leka direkt och få maximalt med skoj med de coola fordonen och roliga funktionerna.
 • LEGO Marvel Spider-Man lekseten sätter Marvels filmaction i barnens händer! Med fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla på hjälper de här coola byggleksakerna till att utveckla viktiga färdigheter samtidigt som barnen leker.
 • LEGO byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Venomosaurus bakhll
SKU
76151
EAN
5702016619324
UPC
673419320429
Delar
640
Tema
LEGO Marvel
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.