LEGO Attack mot Kråkboet 75980

Familjen Weasleys hem som sprudlar av magi och kaos!

lego 75980 attack mot krakboet scaled
 • 1047 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75980 SKU

LEGO Harry Potter Attack mot Kråkboet (75980) ger liv åt fantasifulla dockhuslekar tillsammans med en av de mest dramatiska scenerna i sagan om Harry Potter. Kommer dödsätarna att bränna ner Kråkboet?. Det finns så mycket att göra och upptäcka i Kråkboet, familjen Weasleys hem, och en sida av det detaljerade dockhuset kan öppnas för att ge …

Läs mer...

Priser LEGO Attack mot Kråkboet 75980

Lego.com LEGO.com 860 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 449 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 554 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Attack mot Kråkboet 75980

LEGO Harry Potter Attack mot Kråkboet (75980) ger liv åt fantasifulla dockhuslekar tillsammans med en av de mest dramatiska scenerna i sagan om Harry Potter.

Kommer dödsätarna att bränna ner Kråkboet?
Det finns så mycket att göra och upptäcka i Kråkboet, familjen Weasleys hem, och en sida av det detaljerade dockhuset kan öppnas för att ge massor av lekutrymme för barn. Med 8 minifigurer kan lekarna börja direkt. När barn återskapar den berömda scenen där dödsätarna Bellatrix Lestrange ochFenrir Grårygg attackerar kan de använda elddelar för att återskapa elden som ödelägger byggnaden.

Välja Harry Potter presenter till barn
Om du letar efter en cool byggleksak är LEGO Harry Potter seten baserade på spännande scener från de populära filmerna. Med samlarminifigurer, välkända platser och fantastiska funktioner sätter de Harry Potters trollkarlsvärld i barnens händer.

 • Barn kan ge liv åt ett helt hus fullt av actionspäckad magi med det ikoniska dockhussetet LEGO Harry Potter Attack mot Kråkboet (75980) när de återskapar julfirandet och en skrämmande eldattack mot huset.
 • Innehåller 8 LEGO minifigurer – Ron, Ginny, Arthur och Molly Weasley, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange, Fenrir Grårygg och Harry Potter – plus massor av detaljer, funktioner och tillbehör plus speciella elddelar.
 • Det finns skoj, spänning och äventyr att upptäcka när barn utforskar Weasleys funktionsspäckade hus och tar sig an dödsätarna som försöker fånga Harry genom att sätta eld på huset.
 • Detta LEGO Harry Potter samlardockhus är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent. Det kommer att förtrolla, underhålla och inspirera till oändliga, magiska rolleksäventyr för pojkar och flickor från 9 år.
 • Familjen Weasleys hus är 34 cm högt, 22 cm brett och 18 cm djupt. Leksetets skala och alla detaljer gör det perfekt för praktiska lekar samtidigt som det är snyggtatt visa upp i alla barnrum.
 • Denna coola byggleksak behöver inga batterier – vilket innebär att barn kan njuta av magiska Harry Potter lekar och äventyr som aldrig tar slut.
 • Enkla, tydliga instruktioner ser till att barn kan njuta av en givande byggupplevelse och fantasifulla lekar så fort de öppnar förpackningen.
 • LEGO Harry Potter leksakerna innehåller favoritkaraktärer, fantastiska funktioner och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO lekseten uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket innebär att varje byggkloss är hållbar, kompatibel och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda magi! – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen och är helt säkra för din lilla häxa, trollkarl eller mugglare.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Attack mot Kråkboet
SKU
75980
EAN
5702016685527
Delar
1047
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
860 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.