LEGO Hedwig 75979

Samlarmodell av LEGO Hedwig ugglan med flygande vingar

lego 75979 hedwig scaled
 • 630 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75979 SKU

Ge liv åt den magiska personligheten och de eleganta rörelserna hos Hedwig, den hyllade fjällugglan från filmerna om Harry Potter. Samlarmodellen LEGO Harry Potter Hedwig (75979) erbjuder en givande byggupplevelse och är snygg att visa upp. Byggbar modell av ugglan Hedwig med ”flygande” vingar. Denna klossmodell med 630 delar har ett vingspann på 34 cm och …

Läs mer...

Priser LEGO Hedwig 75979

LEGO.com LEGO.com 530 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 708 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hedwig 75979

Ge liv åt den magiska personligheten och de eleganta rörelserna hos Hedwig, den hyllade fjällugglan från filmerna om Harry Potter. Samlarmodellen LEGO Harry Potter Hedwig (75979) erbjuder en givande byggupplevelse och är snygg att visa upp.

Byggbar modell av ugglan Hedwig med ”flygande” vingar
Denna klossmodell med 630 delar har ett vingspann på 34 cm och visar ugglan Hedwig i flygläge som levererar ett viktigt brev. När bygget är färdigt kan du vrida på handtaget för att få vingarna attelegant röra sig upp och ner. Denna samlarmodell står på en robust basplatta med en LEGO Harry Potter minifigur och en till mindre leksaksmodell av ugglan Hedwig med vingarna utbredda.

Harry Potter samlarleksaker – fantastiska julklappar eller födelsedagspresenter
Om du letar efter en cool present eller populär byggmodell till barn eller Harry Potter fans i alla åldrar är LEGO Harry Potter leksakerna ett perfekt val som erbjuder oändliga, magiska äventyr.

 • Harry Potter fans kommer att älska samlarleksaken LEGO Hedwig (75979). Modellen har imponerande detaljer och en mekanism som får vingarna att elegant röra sig upp och ner.
 • Denna autentiska leksak visar fjällugglan Hedwig som levererar ett viktigt brev från Hogwarts. Innehåller också minifiguren LEGO Harry Potter och minileksaksfiguren Hedwig.
 • Den detaljerade modellen visas i flygläge. Vrid på handtaget baktill för att aktivera mekanismen som styr vingarna upp och ner, med smart utformade leder som ger realistiska vingrörelser.
 • Om du letar efter en cool Harry Potter present eller byggutmaning som passar LEGO fans i alla åldrar är leksaksugglan Hedwig perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till byggare från 10 år.
 • Den mekaniska ugglan Hedwig i detta LEGO samlarset har ett vingspann på 34 cm och är 20 cm från näbb till stjärt – en imponerande modell att visa upp som garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig.
 • Detta LEGO Harry Potter set behöver inga batterier. De rörliga vingarna drivs enbart av den handstyrda mekanismen på baksidan av leksaken.
 • Tydliga instruktioner gör byggprocessen problemfri och erbjuder en givande byggupplevelse som lämnar en känsla av tillfredsställelse när modellen är färdigbyggd.
 • LEGO Harry Potter byggseten är perfekta som presenter till alla som gillar filmerna och får minnesvärda scener att komma till liv i form av coola, populära samlarleksaker som sätter magin i barnens händer.
 • Alla LEGO byggleksaker uppfyller de högsta globala branschstandarderna för att säkerställa att alla delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda magi!
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hedwig
SKU
75979
EAN
5702016685510
UPC
673419323598
Delar
630
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
530 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.