LEGO Hogwarts astronomitorn 75969

Samlarslott fr magiska Harry Potter rollekar

lego 75969 hogwarts astronomitorn scaled
 • 971 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75969 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts astronomitorn (75969) är fyllt till tornspirorna med ikoniska platser, coola karaktärer och autentiska detaljer från filmerna om Harry Potter. Leksaksslott med massor av Harry Potter filmaction. Detta LEGO Hogwarts lekset ger barn friheten att utforska många av de fantastiska rummen i det magiska slottet med Harry Potter, Hermione Granger, Horace Snigelhorn, Luna …

Läs mer...

Priser LEGO Hogwarts astronomitorn 75969

Fyndiq.se Fyndiq.se -16% 1 206 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 1 370 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Hogwarts astronomitorn 75969

LEGO Harry Potter Hogwarts astronomitorn (75969) är fyllt till tornspirorna med ikoniska platser, coola karaktärer och autentiska detaljer från filmerna om Harry Potter.

Leksaksslott med massor av Harry Potter filmaction
Detta LEGO Hogwarts lekset ger barn friheten att utforska många av de fantastiska rummen i det magiska slottet med Harry Potter, Hermione Granger, Horace Snigelhorn, Luna Lovegood, Neville Longbottom, Ron Weasley, Lavender Brown, Draco Malfoy och Hedwig. Med så många välbekanta platser och populära karaktärer kan barn återuppleva scener och berättelser från filmerna, inklusive Harry Potter och Halvblodsprinsen, och frammana egna oändliga äventyr.

Samlarleksaker, magiska minifigurer och oändlig action
Om du letar efter en toppenpresent till en familjemedlem eller bästis är LEGO Harry Potter leksakerna ett utmärkt val. De erbjuder fantasifulla lekar för barn som älskar att bygga och leka med LEGO klossar.

 • Barn kan skapa magiska Hogwarts berättelser med favoritkaraktärer, ikoniska platser och realistiska detaljer när de går in i LEGO Harry Potter Hogwarts astronomitorn (75969).
 • Detta Hogwarts presentset innehåller många välkända Harry Potter filmmiljöer, 8 populära minifigurer, leksaken Hedwig och massor av autentiska detaljer, som mandragoraplantor, brev, trollstavar och en bok om trolldrycker.
 • Barn kan bli en del av magin när de besöker trolldryckslärarens klassrum och går på hansfest, kollar in mandragoran i växthuset, utforskar Ravenclaws sovsal och sedan tar sig högst upp i tornet för en astronomilektion.
 • Med LEGO minifigurer som Draco Malfoy och Neville Longbottom blir detta unika Harry Potter byggset en cool present till barn från 9 år.
 • Modellen är 40 cm hög, 29 cm bred och 17 cm djup och kan enkelt sättas ihop med LEGO Hogwarts seten 75953, 75954 och 75948 (vissa set finns i begränsad upplaga).
 • Inga batterier behövs. Detta praktiska Harry Potter byggset ger oändliga, fantasifulla lekmöjligheter som enbart drivs av barns fantasi. Och när all action är över är modellen snygg att visa upp i alla barnrum.
 • Enkla instruktioner får barn att börja bygga och leka direkt. Och när de utforskar det magiska leksaksslottet kommer barn att bli inspirerade att hitta på oändliga, fantasifulla rolleksmöjligheter.
 • LEGO Harry Potter byggseten ger liv åt de spännande filmerna! Med populära karaktärer och varelser, coola platser och fantastiska funktioner och tillbehör sätter de magin från Harry Potters värld i barns händer.
 • LEGO byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket innebär att varje kloss är hållbar, kompatibel och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda magi! – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen. Det är därför de är perfekta som presenter till barn!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hogwarts astronomitorn
SKU
75969
UPC
673419317917
Delar
971
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 430 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.