LEGO Privet Drive 4 75968

Ett leksakshus som sprudlar av Harry Potter magi och spnning

lego 75968 privet drive 4 scaled
 • 797 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75968 SKU

LEGO Harry Potter Privet Drive 4 (75968) förflyttar barn till ett av de mest ökända husen i filmerna om Harry Potter. Leksakshus med minifigurer och magiska filmscener. Alla som gillar Harry Potter kommer att ha massor av skoj med minifigurerna Harry, Ron Weasley, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley och Dobby. De kan ha kul med …

Läs mer...

Priser LEGO Privet Drive 4 75968

Adlibris.com Adlibris.com -21% 749 kr Se
LEGO.com LEGO.com 950 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 162 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Privet Drive 4 75968

LEGO Harry Potter Privet Drive 4 (75968) förflyttar barn till ett av de mest ökända husen i filmerna om Harry Potter.

Leksakshus med minifigurer och magiska filmscener
Alla som gillar Harry Potter kommer att ha massor av skoj med minifigurerna Harry, Ron Weasley, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley och Dobby. De kan ha kul med fantasifulla lekar i det fullt utrustade 2-våningshuset, hitta Harrys hemliga skrubb under trappan och aktivera alla brev från Hogwarts som flyger infrån brevlådan.

Harry Potter samlarleksak med flygande bil
Den magiska spänningen fortsätter utomhus när Ron dyker upp utanför fönstret i den flygande Ford Anglia. Barn kan öppna bagageutrymmet för att fästa kedjan i kroken och sedan dra loss fönstret för att hjälpa Harry att fly!

Välj de bästa Harry Potter presenterna
Om du letar efter de bästa barnleksakerna är LEGO Harry Potter seten perfekta för oändliga fantasilekar med samlarminifigurer och fantastiska funktioner.

 • Barn kan återskapa alla fantastiska händelser som äger rum i familjen Dursleys hem på Privet Drive, och med så många minifigurer och roliga funktioner som inspiration kan de skapa massor av egna Harry Potter äventyr.
 • Innehåller 6 minifigurer – Harry Potter, Ron Weasley, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley och Dobby – ugglan Hedwig, en flygande bil med öppningsbart tak, dörrar och bagageutrymme, plus massor av autentiska tillbehör.
 • LEGO Harry Potter Privet Drive 4 (75968) återskapar massor av spännande filmscener, inklusive Harrys skrubb under trappan, breven som flyger in genom eldstaden och Harrys flykt i den flygande Ford Anglia.
 • Detta dockhusset kommer att engagera och underhålla pojkar och flickor från 8 år. Denna byggbara samlarleksak inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar med minifigurer och mycket mer från Harry Potter filmerna.
 • Huset är 17 cm högt, 16 cm brett och 12 cm djupt, och bilen är 12 cm lång. Den stora skalan och de autentiska detaljerna gör detta lekset perfekt att både leka med och visa upp.
 • Denna byggbara Harry Potter samlarleksak för barn behöver inga batterier. Barn kan njuta av praktiska lekar när som helst, var som helst, antingen på egen hand eller tillsammans med vänner och familj.
 • Med enkla, tydliga instruktioner så att barn kan börja bygga och leka direkt. Och när de utforskar dockhussetet kommer fantasifulla unga att bli inspirerade att hitta på egna lekmöjligheter.
 • LEGO Harry Potter leksakerna är perfekta som presenter till barn som vill ge liv åt filmerna! LEGO Harry Potter lekseten sätter magin i barns händer och är fullspäckade med favoritkaraktärer, varelser och platser.
 • LEGO lekseten uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket innebär att varje byggkloss är hållbar, kompatibel och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda magi! – och så har det varit sedan 1958.
 • Du kan lita på att LEGO klossar och delar är helt säkra för ditt barn. De tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Privet Drive 4
SKU
75968
EAN
5702016616682
UPC
673419317900
Delar
797
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.