LEGO Klossbyggda minioner och deras tillhåll 75551

Lt barn uppleva spnningen i att bygga sin favoritminion

lego 75551 klossbyggda minioner och deras tillhall scaled
 • 876 Delar
 • LEGO Minions Tema
 • 75551 SKU

Barn som gillar minioner kommer att älska detta LEGO byggset för barn (75551). Först kan de bygga iögonfallande, klossbyggda versioner av Kevin och Stuart. Sedan kan de vända på modellerna för att avslöja rummet inuti, komplett med tillbehör som verktyg, hattar och vapen, plus figurer för rollekar. Barn kan bygga 2 leksaksminioner i taget och …

Läs mer...

Priser LEGO Klossbyggda minioner och deras tillhåll 75551

Lego.com LEGO.com 433 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minions

Beskrivning LEGO Klossbyggda minioner och deras tillhåll 75551

Barn som gillar minioner kommer att älska detta LEGO byggset för barn (75551). Först kan de bygga iögonfallande, klossbyggda versioner av Kevin och Stuart. Sedan kan de vända på modellerna för att avslöja rummet inuti, komplett med tillbehör som verktyg, hattar och vapen, plus figurer för rollekar. Barn kan bygga 2 leksaksminioner i taget och sedan bygga om Kevin till Bob.

Utforska med minionerna
Unga minionfans kommer att älska alla intrikata detaljer i rummen. Vart och ett matchar de olika minionernas unika personligheter, och alla figurer har rörliga ögon. Barn kan skapa uppfinningar i labbet med Kevin eller se när Stuart tar en tupplur i sitt sovrum. Kevin kan byggas om till Bob som tränar kung fu.

Kreativt skoj och en givande byggupplevelse
Detta fantastiska set innehåller Instructions PLUS, en interaktiv guide som gör det extra roligt att bygga dessa modeller. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och har verktyg som hjälper barn att bygga på egen hand.

 • Ett kreativt byggset som låter minionälskare bygga sin favoritminion. Barn kan bygga både Kevin och Stuart, och sedan bygga om Kevin till Bob.
 • Det roliga fortsätter långt efter att karaktären har byggts ihop. Barn kommer att älska de rörliga ögonen. De kan sedan utforska de intrikata rummen inuti, med roliga tillbehör för att skapa egna berättelser om minionerna.
 • Setet är inspirerat av filmen Minioner: Berättelsen om Gru, och barn kan utforska kung fu med Bob, bygga uppfinningar med Kevin och låta Stuart ta en tupplur i sovrummet.
 • Perfekt som födelsedagspresent till barn från 8 år som älskar minionleksaker. Efter att ha lekt med sin skapelse kommer de att älska att visa upp sina modeller.
 • Varje klossbyggd LEGO minion är 9 cm lång och 11 cm bred. Kevin är 15 cm hög, Stuart är 14 cm hög och Bob är 12 cm hög, vilket gör dem perfekta att leka med och visa upp.
 • Drivs av barns fantasi! Inga batterier behövs för detta minionbyggset för barn.
 • Med Instructions PLUS kan även yngre byggare njuta av den stolta känslan av att bygga något på egen hand.
 • Varje LEGO Minions set uppmuntrar till kreativt skoj där barn kan återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Minions klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klossbyggda minioner och deras tillhåll
SKU
75551
EAN
5702016619218
UPC
673419320191
Delar
876
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
433 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.