LEGO Minionernas kung fu-strid 75550

Kung fu-rollekar och festligheter

lego 75550 minionernas kung fu strid
 • 310 Delar
 • LEGO Minions Tema
 • 75550 SKU

Ta med dina minionfans på en minnesresa där de kan återskapa spännande scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru. Det fantastiska leksetet LEGO Minions (75550) Minionernas kung fu-strid låter barn återskapa storslagna scener från det kinesiska nyåret i templet. Det finns mycket att upptäcka när de hjälper minionerna att öva på sina kung fu-rörelser. Actionfyllt skoj …

Läs mer...

Priser LEGO Minionernas kung fu-strid 75550

Proshop.se Proshop.se -15% 424 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 539 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minions

Beskrivning LEGO Minionernas kung fu-strid 75550

Ta med dina minionfans på en minnesresa där de kan återskapa spännande scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru. Det fantastiska leksetet LEGO Minions (75550) Minionernas kung fu-strid låter barn återskapa storslagna scener från det kinesiska nyåret i templet. Det finns mycket att upptäcka när de hjälper minionerna att öva på sina kung fu-rörelser.

Actionfyllt skoj som gläder unga byggare
Barn kommer att älska att se Otto dyka upp i templet när han avslöjas för de andra minionerna. Och med tillbehör som en gyllene banan, vapenställ, roterande träningsdocka, en kinesisk drake, medalj och ”fyrverkerier” att skjuta iväg finns det massor av inspiration till unga fantasier.

Ett spännande sätt att bygga
För en givande byggupplevelse innehåller detta set Instructions PLUS, en interaktiv guide som gör det extra roligt att bygga denna modell. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper även yngre barn att bygga LEGO klossversionerna på egen hand.

 • Ta med spänningen från det kinesiska nyåret hem till dina unga minionfans. De kommer att ha massor av skoj när de bygger leksakstemplet och återskapar scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru.
 • Lekarna kan börja direkt med de 3 LEGO minionfigurerna. Detta set (75550) innehåller minionfigurerna Kevin och Stuart i kung fu-kläder, plus figuren Otto.
 • Barn kan hjälpa minionerna att bemästra sina kung fu-färdigheter med vapenstället och den roterande träningsdockan innan de avfyrar ”fyrverkerierna” från templets tak medan minionerna bär den färgglada kinesiska draken.
 • Letar du efter en födelsedagspresent eller julklapp till en minionälskare från 6 år? Det här är ett utmärkt val. Detta set är perfekt för kreativa lekar och för barn som älskar byggleksaker och berättelser om minionerna.
 • Leksakstemplet är 17 cm högt, 13 cm brett och 26 cm djupt, vilket gör det perfekt för kreativa lekar.
 • Inga batterier behövs för detta minionlekset, så barn kan börja leka direkt.
 • Med Instructions PLUS kan yngre byggare njuta av den stolta känslan av att bygga något på egen hand.
 • Inspirera barn att återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru med LEGO Minions seten.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Minions klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minionernas kung fu-strid
SKU
75550
EAN
5702016619201
UPC
673419320184
Delar
310
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.